Διαφημίσεις

Με τις διαφημίσεις της κοινότητάς μας, μπορείτε συνδεθείτε με ανθρώπους για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε το κοινό σας.

Οι άνθρωποι σας είναι εδώ!

Μια διαφήμιση στην κοινότητά μας καθιστά εύκολο για σας να βρείτε τα σωστά άτομα για τις διαφημίσεις σας, να προσελκύσετε την προσοχή τους και να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στοχευμένο Κοινό

Εδώ, μπορείτε πολύ εύκολα να επιλέξετε και να προβάλετε τις διαφημίσεις σας στο στοχευμένο κοινό σας.

Ελκυστική Προβολή Διαφημίσεων

Με 3 διαφορετικές μορφές διαφήμισης, επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στην διαφήμισή και τις απαιτήσεις σας.

Διαφημιστικά Πακέτα και Προϋπολογισμός

Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλληλο και ευέλικτο πακέτο για τη δημιουργία των διαφημίσεων σας.

Στόχευση Διαφημίσεων και Προβολή Διαφημίσεων

Το σύστημα διαφημίσεών μας λειτουργεί με βάση τη στόχευση διαφημίσεων από τους διαφημιζόμενους μας. Οι διαφημιζόμενοι μας επιλέγουν το επιθυμητό κοινό τους και στη συνέχεια προβάλλουν τις διαφημίσεις στα άτομα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τη διαφήμιση ή ταιριάζουν στα διαφημιστικά κριτήρια που έχετε ορίσει. Αυτό σημαίνει ότι το ακροατήριό μας θα δει σχετικές και χρήσιμες διαφημίσεις χωρίς άλλες περιττές τεχνικές λεπτομέρειες και φυσικά καμία από τις τυχόν προσωπικές πληροφορίες που κοινοποιούνται από τους διαφημιζόμενους μας

Όταν ένας διαφημιζόμενους δημιουργεί μια διαφήμιση και θέλει να προσεγγίσει το κοινό του όπως 18-30 years Γυναίκες.

Μεταξύ 18-30 χρονών

Γυναίκες


Όταν ένας διαφημιζόμενους δημιουργεί μια διαφήμιση και θέλει να προσεγγίσει το κοινό του όπως 18-30 years Γυναίκα.

20 χρονών

Γυναίκες

Πώς λειτουργεί το σύστημα διαφημίσεών μας;

Επιλογή διαφημιζόμενου

Οι διαφημιζόμενοι επιλέγουν κατάλληλο πακέτο, καμπάνια, επιχειρηματικό στόχο για τις διαφημίσεις τους.

Μορφή Διαφήμισης και Στόχευση

Οι διαφημιζόμενοι επιλέγουν το σχεδιασμό και τη μορφή για τις διαφημίσεις τους, τις ρυθμίζουν και επιλέγουν το επιθυμητό κοινό.

Η διαφήμιση δημιουργήθηκε

Οι διαφημιστές δημιουργούν διαφημίσεις για να προβληθούν στην ιστοσελίδα σε διάφορα σημεία αυτής συμπεριλαμβανομένου της ροής δημοσιεύσεών.

Προβάλουμε Διαφημίσεις στο Κοινό

Με βάση τους στόχους και το επιθυμητό κοινό του διαφημιζόμενου, προβάλουμε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας σε διάφορα σημεία αυτής και δεν πουλάμε τα δεδομένα των χρηστών μας στους διαφημιζόμενους.

Συχνές Ερωτήσεις

Πουλάτε τα δεδομένα μου;

Όχι, δεν πάλαμε τα στοιχεία των μελών μας στους διαφημιζόμενους. Δείχνουμε διαφημίσεις με βάση τη στόχευση και το επιθυμητό κοινό που έχει επιλεγεί από τους διαφημιζόμενους χωρίς να τους λέμε πληροφορίες χρήστη, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, των δημοσιεύσεων ή οποιουδήποτε άλλου περιεχομένου που αναρτάται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Πώς μπορώ να βελτιώσω την προβολή διαφημίσεων;

Οι διαφημίσεις θα φαίνονται όμορφα αν ανεβάσετε εικόνες καλής ποιότητας, βίντεο και περιεχόμενο στις διαφημίσεις σας. Επιλέξτε γραφικά υψηλής ποιότητας, σχετικό και συγκεκριμένο περιεχόμενο που μπορεί να ενδιαφέρει το κοινό σας θα ενισχύσει τη διαφήμισή σας. Όσο πιο ελκυστικές εικόνες και το περιεχόμενο, τόσο περισσότερο κοινό θα προσελκύσετε.

Που θα προβάλλονται η διαφημίσεις μου;

Οι διαφημίσεις σε αυτή την ιστοσελίδα θα εμφανίζονται σε διάφορα μέρη, περιλαμβάνονται οι σελίδες, επιλεγμένα τμήματα, στήλες και στην ροή των δημοσιεύσεων.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να αναφέρουν ή να κρύψουν τις διαφημίσεις που δεν βρίσκουν ενδιαφέρουσες ή κατάλληλες για αυτούς.