Το Arena Horse Riding απαρτίζεται από την Κατερίνα Μαλιάκη η οποία σε ηλικία 4ετών είχε την πρώτη της επαφή με τα άλογα και έκτοτε μεγαλώνοντας πλάι τους κατόρθωσε να διακριθεί σε ιππικούς αγώνες και τον Ηλία Σιριώτη που επιπρόσθετα της χρόνια εμπειρίας και επαφής του με τα άλογα από το 2009 κατέχει και πιστοποίηση πρώτων βοηθειών.

Στο Arena Horse Riding Corfu έχουν φροντίσει να δώσουν όλη την απαραίτητη προσοχή στην επιμελή περιποίηση και καλή υγεία των αλόγων ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση.

Τα άλογα του Arena Horse Riding Corfu είναι πλήρως εκπαιδευμένα και εξοικειωμένα με τους εκπαιδευτές αλλά και ιδιαιτέρως φιλικά με τους επίδοξους νέους ιππείς.

Το Arena Horse Riding καλύπτει περισσότερα από 4 στρέμματα και έχει 5 μεγάλους στάβλους για τα άλογα. Στο Arena Horse Riding θα βρείτε άνετο χώρο στάθμευσης, 2 ξύλινα κιόσκια, μια αίθουσα που μπορείτε να αλλάξετε ρούχα και να αφήσετε τα πράγματα σας ή να πιείτε ένα ρόφημα. Ακόμα στον εξωτερικό χώρο βρίσκεται μια μικρή αρένα για την εξάσκηση των αναβατών πριν βγουν έξω με τα άλογα τους και 50 ελιές που παρέχουν φυσική σκιά ιδανική για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Επιλέξτε ανάμεσα στη διαδρομή του Arena Horse Riding Corfu προς τη παραλία και τη διαδρομή στον λόφο.

Η διαδρομή προς τη παραλία συμπεριλαμβάνει και μπάνιο για όσους το επιθυμούν καθώς και τα άλογα μπαίνουν στο νερό να δροσιστούν. Ετοιμαστείτε να βραχείτε και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ιππασίας στο εκπληκτικό τοπίο που σχηματίζεται μπροστά σας προσεγγίζοντας την πιο απομονωμένη αμμώδη παραλία της Μονής Πλατυτέρα για μια φιλόξενη βουτιά, με το άλογο, στο πεντακάθαρο Ιόνιο Πέλαγος.

Η διαδρομή προς τον λόφο θα σας χαρίσει μιας απαράμιλλής ομορφιάς θέα που απλώνεται μπροστά σας και θα αποτυπωθεί στη μνήμη σας.

Διασχίστε ιππεύοντας το χωριό Πελεκιτό περνώντας από τους ελαιώνες και φθάνοντας σε ένα σημείο με θέα τα βουνά της Αλβανίας.

Στο Arena Horse Riding η περιπέτεια είναι εκεί έξω!

Συνδυάστε βόλτα 2 ωρών με το Arena Horse Riding Corfu, δοκιμάστε τοπικά προϊόντα και γεμίστε με εμπειρίες μοναδικές.

Οι φίλοι του αναβάτη, έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν τη βόλτα με τα πόδια εφόσον το επιθυμούν.

* Για τη διαδρομή στην παραλία οι ιππείς καλούνται να φορούν μαγιό και να έχουν πετσέτα ενώ απαραίτητη είναι και η αλλαγή σε στεγνά ρούχα.

Για να ιππεύσει κανείς θα πρέπει να έχει άνετα ρούχα και κλειστά παπούτσια ενώ το μακρύ παντελόνι συνιστάται για την αποφυγή τραυματισμού λόγω τριβής του δέρματος στη σέλα. Το εντομοαπωθητικό και ένα σακίδιο για τη φύλαξη των πραγμάτων επίσης συνιστάτε ενώ καλό είναι να έχετε ήδη κάνει κράτηση της θέσης σας για την βόλτα που θα επιλέξετε καθώς υπάρχουν περιορισμένες θέσεις.

Επικοινωνήστε με το Arena Horse Riding Corfu με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

+30 698 733 7101

Website: www.horseridingcorfu.com

FB: Arena Horse Riding Corfu

IG: arenahorseriding

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe