Ένας Κερκυραίος φωτογράφος στη λίστα με τους καλύτερους φωτογράφους τοπίου παγκοσμίως για το 2019!

1 1

Ένας Κερκυραίος φωτογράφος στη λίστα με τους καλύτερους φωτογράφους τοπίου παγκοσμίως για το 2019!

Tα νέα μας έφτασαν Σάββατο βράδυ, ακριβώς την στιγμή της δικής του ανάρτησης και καθώς ολοι οι δικοί του άνθρωποι θέλησαν να το μοιραστούν και να δώσουν τα δικά τους συγχαρητήρια στον ίδιο. 

 

 

Ο βραβευμένος φωτογράφος Σπύρος Ατσάλης, με σπουδές στον τομέα των Τεχνών, πτυχίο Αρχιτεκτονικής & Interior Design και πτυχίο Marketing & Advertising έχει στο βιογραφικό του δημιουργίες μοναδικές, τις οποίες παρουσίαζει με τον δικό του τρόπο και εκπλήσει με το αποτέλεσμα κάθε φορά!

Αυτη τη φορά, κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους κριτές του διεθνούς διαγωνισμού World's Top 10 Landscape Photographers 2019!! 

 

 

"Ακόμα μια χρονιά κλείνοντας μου χαρίζει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, καθώς ανάμεσα στις νικήτριες φωτογραφίες του διεθνούς διαγωνισμού 'World's Top 10 Landscape Photographers 2019' βρίσκονται αγαπημένες φωτογραφίες μου, οι οποίες έλαβαν 2 βραβεία Silver, 3 Bronze και 1 Finalist.

Αυτή τη φορά όμως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος όχι μονο για τις βραβεύσεις σε φωτογραφίες μου τις οποίες κόπιασα για να αποτυπώσω, αλλά γιατί ο διεθνούς φήμης φωτογραφικός οργανισμός #Oneeyeland με τιμά συμπεριλαμβάνοντάς με στη λίστα με τους καλύτερους φωτογράφους τοπίου παγκοσμίως για το 2019 και με κατατάσσει στη θέση νο 1 για την Ελλάδα."

Δήλωσε ο Spiros Atsalis σχετικά με τις διακρίσεις του

 

 

 

Μπορείτε να θαυμάσετε τις υπέροχες φωτογραφίες από το διαγωνισμό και εδώ:

Title Winners: https://oneeyeland.com/world-top10-landscape-photographers-…

Winning Images: https://oneeyeland.com/…/award/category/country/photographer

και πολλές ακόμη φωτογραφίες του στο επίσημο website του http://s.atsalis.com/

 

Marilia Makri για το mykerkyra.com

www.mykerkyra.com

Σχόλια

Similar Articles