Ο θαυμασμός του Blue Magazine της Aegean Airlines για την Κέρκυρα!

3 1

Ανα τα χρόνια, πολλά ήταν τα εξώφυλλα του Blue Magazine και τα αφιερώματα που υμνούν τις ομορφιές του νησιού της Κέρκυρας.

"Φτάνοντας στο νησί, σας πλημμυρίζει μια ζέστη γλυκιά αίσθηση. Δεν είναι μόνο η ομορφιά της πόλης με τα θαυμάσια κτήρια, την ανοιχτόκαρδη πλατεία και τον υπέροχο ήλιο, αλλά και αυτή η αύρα της Κέρκυρας που σας παρασύρει και σας κάνει να σκέφτεστε πως θα θέλατε να μείνετε εδώ για πάντα."

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είχαν γράψει, στο αφιέρωμα τους στο τεύχος του 2015.

 

Εάν δεν έχει ήδη υποπέσει στην αντίληψη σας, το περιοδικό Blue magazine “Fly Smart” της Aegean & της Olympic air επέλεξε να τραβήξει την προσοχή μας με το εξώφυλλο του ακόμα μια χρονιά να υπογράφεται με την εικόνα της Κέρκυρας.

 

Έτσι και φέτος, φιλοξενεί στις σελίδες του

Φωτογραφίες στα πιο όμορφα σημεία του νησιού..

ένα μεγάλο ταξίδι για τους αναγνώστες που νοσταλγούν το νησί ή δελεάζονται να το επισκεφτούν.

Το περιοδικό συντροφεύει μικρές η μεγάλες μας πτήσεις και είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο το γεγονός ότι λίγο πριν το επίσημο άνοιγμα της τουριστικής σεζόν και φυσικά με τις δυσκολίες που διέπουν σε αρκετούς τομείς το νησί τα τελευταία χρόνια, μια λαμπρή εικόνα στέκει σαν φάρος στο πουθενά.

 

Φέτος έγραψαν για την Κέρκυρα :

Κέρκυρα Παραμυθένια Πολιτεία.

Μία από τις ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα

με έντονο το βενετσιάνικο στοιχείο, γεμάτη παλιές εκκλησίες, μουσεία, τις μπουγάδες των νοικοκυρών που κρέμονται στα καντούνια και με υπόκρουση τον ήχο από τις Φιλαρμονικές, που ταξιδεύει σε όλες τις γειτονιές του κέντρου. 

 

Ένα περιοδικό; Ένα αφιέρωμα; Η μια ακόμα ευκαιρία να δούμε, να αγαπήσουμε, να αγκαλιάσουμε και να προστατεύσουμε τους θησαυρούς αυτού του νησιού;!

Ένα είναι σίγουρο, για εμάς που αγαπάμε το νησί αλλά και όλους όσους σπουδάζουν η εργάζονται και βρίσκονται μακριά του..

ήταν μια κίνηση που μας χάρισε ένα τεράστιο χαμόγελο.

Τους ευχαριστούμε!

 

 

Οι φωτογραφίες ανήκουν στο Blue magazine.

Μπορείτε να βρείτε και το φετινό τεύχος αλλά και τα παλαιότερα τεύχη online στο: en.aegeanair.com

 

Marilia Makri για το mykerkyra.com

Comments

Similar Articles