ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με την Ευτυχία Λαζάρου δημιουργό του Ellyz Athens

1 1

Βρεθήκαμε στο πιο λουλουδάτο και αισιόδοξο μαγαζί της Αθήνας και μιλήσαμε με την Ευτυχία Λαζάρου η οποία βρίσκεται πίσω από την όλη ιδέα και υλοποίηση της.

Η ίδια μας αποκαλύπτει τον σκοπό του μαγαζιού και μας μιλά για την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

 

 

Το λουλουδάτο «Ellyz Athens» έχει δημιουργήσει σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και όχι άδικα!

Εκτός από το εντυπωσιακό λουλουδένιο σκηνικό του, έχει συνδυάσει και τις γεύσεις του μοναδικά ώστε να παρέχει μια πλήρη παραμυθένια εμπειρία στους επισκέπτες του!

Χρωματισμένοι ροζ καφέδες πλάι σε λαχταριστά γλυκά εδέσματα αλλα και ενα μενού που ακόμη και στα αλμυρά του πιάτα καταφέρνει να δώσει μια διαφορετική όψη σε όλες τις στιγμές της ημέρας μας.

 

Το mykerkyra.com βρέθηκε εκεί να σας παρουσιάσει το καφέ talk of the town ως μια απο τις πιο αισιόδοξες νότες της πρωτεύουσας!

 

Πήρε το όνομά του από τα «Ηλύσια Πεδία», τον μυθολογικό, παραδείσιο τόπο με τα ολάνθιστα λιβάδια όπου επικρατούσε αιώνια άνοιξη.

 

 

Μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας σίγουρα θα σας οδηγήσει προς τα εκεί και εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

 

 Κάμερα: Θωμάς Κατσαρός Μοντάζ Επιμέλεια: Άντα Κυριαζή Παρουσίαση Κείμενο Επιμέλεια : Μαρίλια Μακρή για το www.mykerkyra.com

www.mykerkyra.com

Σχόλια

Similar Articles