Δύο χάλκινα για τον ΑΠΟΛΛΟ Κέρκυρας στο Πανελλήνιο Καράτε

0 0

Με Κερκυραϊκές συμμετοχές και επιτυχίες πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων- Νεανίδων, Νέων Ανδρών  - Γυναικών και το Κύπελλο Under 14 - Under 21.

Οι αγώνες έγιναν στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας και συμμετείχαν περισσότεροι από 700 αθλητές από 125 σωματεία της χώρας. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες ήταν βαθμολογούμενοι και το ενδιαφέρον τεράστιο, για αυτό και έφεραν πάρα πολύ κόσμο στη Φθιωτική πρωτεύουσα, αλλά και στις γύρω περιοχές όπου διέμειναν οι αθλητές με τους εκατοντάδες συνοδούς τους.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν  δύο αθλήτριες του κερκυραϊκού συλλόγου ΑΠΟΛΛΟ:  Μαρία Βλαχοπούλου στα -59kg και Πηνελόπη Πουλημένου στα -47kg, που κατέκτησαν στις κατηγορίες τους χάλκινα μετάλλια.

Επίσης στους αγώνες συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και ο ΑΣ Καράτε Αγίου ΜατθαίουΓιώργος Δροσόπουλος +76kg νέων ανδρών, που αν και αήττητος έμεινε στην 5η θέση, ο Δημήτρης Κουρσάρης στην κατηγορία -76kg νέων ανδρών, που και αυτός πήρε την 5η θέση, ο Διονύσης Γκίνης στην κατηγορία -52kg εφήβων, που κατετάγη 7ος και τέλος ο Πέτρος Μαλαχάς στην κατηγορία -70kg εφήβων. Μαζί με τους αθλητές οι προπονητές του ΑΠΟΛΛΟ Παναγιώτης & Αλέξανδρος Σταθόπουλος και του ΑΣ Καράτε Αγίου Ματθαίου Κώστας Αγάθος. 

Στη Λαμία εκτός από τους εκατοντάδες αθλητές των νέων κατηγοριών, βρέθηκε και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με το Shotokan Karate,Ευρωπαίος πρωταθλητής,  Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Καράτε, Νίκος Γιδάκος.

 φωτο 1: Από αριστερά Αλ.Σταθόπουλος, Πην.Πουλημένου, Μαρ. Βλαχοπούλου & Παν.Σταθόπουλος.

φωτο 2:aoo

 

Πηγές : kerkyrasimera.gr

Πληροφορίες : Panagiotis Stathopoulos Apollo fitness club apollofitnessclub@yahoo.gr

Σχόλια

Similar Articles