Διάσημοι που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κέρκυρα!

1 1

 

Καλοκαίρι, υψηλές θερμοκρασίες και διάσημοι

είναι πάντα ένας δυναμικός συνδυασμός!!

Έτσι και φέτος πολλοί ήταν οι διάσημοι επισκέπτες που έμειναν μακριά από τον κόσμο και απόλαυσαν πιο ήσυχες διακοπές στο νησί της Κέρκυρας, αλλά και αρκετοί ήταν αυτοί που μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους εικόνες από τις βόλτες και τις βουτιές τους στις παραλίες του νησιού.

Απολαύστε τους! Σε ένα άκρως καλοκαιρινό αφιέρωμα στα μέσα Σεπτεμβρίου... 

 

Θα ξεκινήσουμε προφανώς από την εικονιζόμενη στο εξώφυλλο του άρθρου μας.

 

Τζούλια Νόβα!

Η Τζούλια Νόβα που την γνωρίσαμε κυρίως απο την συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι Τροχό της Τύχης, βρέθηκε στην Κέρκυρα για τις διακοπές της και ανέβασε πολλές άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες ομορφαίνοντας το διάσημο canal d'amour στο Σιδάρι Κέρκυρας. 

 

Θα είχε την πρώτη θέση αλλα όπως καταλαβαίνεται προηγούνται οι θηλυκές υπάρξεις και δίνουμε την δεύτερη θέση σε έναν απο τους πιο γνωστούς διάσημους που οχι απλά επισκέφθηκαν το νησί μας, αλλά έμειναν , φωτογραφήθηκαν και το διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο!

Αυτός φυσικά είναι ο ένας και μοναδικός

Ανδρέας Γεωργίου

 

 

Εκτός από την σειρά και τα γυρίσματα του σε διάφορα σημεία του νησιού μας, αυτό που σίγουρα προκάλεσε αίσθηση ήταν και η αμεσότητα και η προθυμία του να φωτογραφηθεί με τους ανθρώπους που του ζητούσαν μια φωτογραφία. 

 

Σίγουρα επάξια έχει κερδίσει και την αγάπη του κόσμου!

 

Στέφανος Τσι-Τσι-Πας! 

 

 

Και ποιος δεν ασχολήθηκε με το να ρίξει μια ματιά να μάθει ποιος είναι αυτός ο νεαρός που μας έκανε περήφανους με τις διακρίσεις του! 

Κανείς όμως δεν έμεινε ασυγκίνητος και με το vlog του από την Κέρκυρα που σίγουρα κάπου θα είδατε να κυκλοφορεί!

[ Σας το παραθέτουμε! ]


 

και "αθλητική" διαφήμιση λοιπόν.... από τον διάσημο τενίστα που μας χάρισε αισιόδοξες πολύχρωμες εικόνες από το κέντρο της πόλης και το ξενοδοχείο που έμεινε!

 

 

Για την ιστορία >> Στην Κέρκυρα και στο ξενοδοχείο που διέμεινε.. χάρισε ως δώρο την επίσημη Ρακέτα του! Με το όνομα του! 

 

Και για να ισορροπήσουμε μια ακόμη εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία.

Ζέτα Μακρυπούλια!

 

 

Αγαπημένη , γλυκιά και με τα καλύτερα λόγια για το νησί μας, στην σύντομη παραμονή της για την θεατρική παράσταση που απολαύσαμε.. έδειξε έντονα την επιθυμία της να ξαναβρεθεί στην Κέρκυρα για διακοπές! 

Με τα δικά της λόγια.. 

 

 

 Εννοείται πως η λίστα δεν ολοκληρώνεται εδώ αλλά πολλοί από αυτούς όπως είπαμε και στην εισαγωγή του άρθρου μας, πέρασαν τις διακοπές τους διακριτικά, περπάτησαν στα καντούνια μας, μαυρισμένοι και αγνώριστοι και απόλαυσαν τις πιο απομακρυσμένες παραλίες της Κέρκυρας.

Όπως και να έχει ειδικά οι πιο πάνω περιπτώσεις, αποτελούν τις πολύ ευχάριστες νότες και εικόνες του νησιού μας και αυτές θέλουμε να επικρατούν.. γεμάτες θετικές εικόνες και γνώμες από ανθρώπους που γυρνούν όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.. και μας ξεχωρίζουν! 

Τους ευχαριστούμε!

 

 

Marilia Makri για το mykerkyra.com

www.mykerkyra.com

Σχόλια

Similar Articles