Ο Κερκυραίος Δημήτρης Ράλλης μας μιλά για την συμμετοχή του σε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες powerlifting στον κόσμο!

1 1

 

Στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Κέρκυρα βρέθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του δυναμικού τριαθλου (Powerlifting) Δημήτρης Ράλλης.

Ο Δημήτρης συναντήθηκε με τον εκδότη του περιοδικού my Kerkyra Θωμά Κατσαρό και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θαυμασμό στις εκδόσεις μας καθότι και ίδιος στηρίζει και στηρίζεται απ'τον τόπο του και νιώθει ιδιαίτερη περηφάνια για την καταγωγή του.

 

 

Ο ίδιος δήλωσε στο www.mykerkyra.com

"Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που υπάρχει ένα τέτοιο εγχείρημα με τα περιοδικά, τις εκδόσεις και το website σας που μπορεί και αναδεικνύει τις αξίες και τις παραδόσεις του νησιού μας."

Ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί μαζί μας τα επόμενα σχέδια του μιλώντας μας με ιδιαίτερη χαρά για τον επικείμενο αγώνα του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Μελβούρνη της Αυστραλίας.

"Είναι τιμή μου που θα ειμαι στην πρώτη Ελληνική αποστολή που ξεκινά απο την Ελλάδα για την μακρινή μας Αυστραλία, μαζί με τον φίλο και συναθλητή μου, απο την Κρήτη, Σαπουνάκη Παντελή .

Ο αγώνας αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί All star atheles / All star game καθότι οι επιδόσεις των αθλητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι εξωπραγματικές!"

 

"Οι προκλήσεις μας ωθούν στο να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να αναζητάμε την βελτίωση. Αυτό είναι κάτι που αναζητώ και εγώ σε κάθε μου αγώνα, το να βελτιώνομαι και να κατακτώ τους προσωπικούς μου στόχους!" 

Έτσι με λόγια που αποτελούν έμπνευση για όλους μας  αλλά και μεγάλη περηφάνια για όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει στο μεγάλο ήδη βιογραφικό του ο Κερκυραίος αθλητής,

δώσαμε ευχές και δύναμη για όλα τα επόμενα βήματα

και φυσικά θα βρισκόμαστε στο πλευρό του

και με την εκδοτική μας Corfupress και με τα περιοδικά μας αλλά και το www.mykerkyra.com

....για τον Κερκυραίο Αθλητή που μας κάνει υπερήφανους με την συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Arnold Sports Festival 2020 pro raw powerlifting στην Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 20-22 Μαρτίου 2020! 

 

 

Διαβάστε ακόμα :

Σαν άλλος Ηρακλής, Ο Δημήτρης Ράλλης κερδίζει άθλους εντός και εκτός Ελλάδας!

 

 

Marilia Makri για το mykerkyra.com

www.mykerkyra.com 

Σχόλια

Similar Articles