Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/02 έως και 03/03;

1 1

Αστρικές επιρροές από 26/02 έως και 03/03

 

- O αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 13η μέχρι την 7η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει  αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 27/2 μέχρι τις 2/2. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 30/7 μέχρι τις 5/8, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 27/4 μέχρι τις 3/5 ή Σκορπιός γεννημένος/η από τις 30/10 έως τις 5/11. Σου θυμίζω βέβαια ότι με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην συμπλήρωση των όποιων κενών υπάρχουν στην ζωή σου αλλά και σε εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι» σου. Αντίθετα κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες σου μπορεί να μην «τραβήξουν» και σίγουρα θα χρειαστούν αναθεώρηση.

 

 

- Η αστρική Αφροδίτη, που σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 28η μοίρα των Ιχθύων, μέχρι την 4η του Κριού και θα σε ευνοήσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 18/3 μέχρι τις 25/3 ή είσαι γεννημένος/η τον Σεπτέμβριο από τις 20 μέχρι τις 27. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 20/12 μέχρι τις 27/12 ή από τις 19/6 μέχρι τις 26/6, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

 

 

Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 13η μέχρι την 17η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από τις 5/12, έως τις 9/12.  Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 3/6 μέχρι τις 7/6, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η. Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 4/3 μέχρι τις 8/3 ή Παρθένος που έχεις τα γενέθλιά σου από τις 6/9 μέχρι τις 10/9, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

 
 

 

- Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 17η μέχρι την 19η μοίρα του Αιγόκερω, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 7/1, έως τις 10/1. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από 7/7 μέχρι 10/7. Αν πάλι είσαι Ζυγός ή Κριός γεννημένος/η αντίστοιχα από τις 7 μέχρι τις 10/10 ή από τις 4/4 μέχρι τις 7/4, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα.

 

 

 

- Ο αστρικός Δίας κινείται στην 25η και την 26η μοίρα του Τοξότη και θα σου φέρει  τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 17 ή 18/12. Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 15 ή 16/6, τότε  μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 15 ή 16/3 αλλά και Παρθένος γεννημένος στις 17 ή 18/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 

 

 

- Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται στην 4η και την 5η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 27/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

 
 

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 26/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

 

 

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 28/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

 

 

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 24/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

 

 

 

-O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα βρίσκεται στην 10η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 1ης -2ης Μαρτίου, Παρθένος της 2ης -3ης  Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 31ης Μαΐου -1ης Ιουνίου ή Τοξότης της 1ης 2ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

 

 

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου εδώ: https://www.astrology.gr/problepseis/ebdomadiaies/story/135988/se-epireazoyn-oi-planites-apo-26-02-eos-kai-03-03

Σχόλια

Similar Articles