Συνεχίζονται τα γυρίσματα στην Κέρκυρα για την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου " 8 Λέξεις"

1 1

Στον τόπο του …. «εγκλήματος» επέστρεψαν ηθοποιοί και συντελεστές της δημοφιλούς σειράς που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, Δευτέρα με Πέμπτη,

«8 λέξεις» και φρόντισαν να μας ενημερώσουν από την έλευση τους κι ολας με μια ηλιόλουστη χαμογελαστή φωτογραφία στην καρδιά της Κέρκυρας, στο Λιστόν.

 

 

Οι συντελεστές επέστρεψαν στο νησί το Σαββατοκύριακο για τη συνέχεια των γυρισμάτων και αναμένεται να καθίσουν έως και τις 6 Φεβρουαρίου. 

 

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται ούτως η άλλως σχεδόν κάθε μήνα, αφού σημαντικό μέρος της τηλεοπτικής σειράς που πιθανώς θα προβληθεί και δεύτερη σαιζόν, γυρίζονται στην Κέρκυρα. 

 

Η υπόθεση της σειράς:

«Ένας ισχυρός άντρας με σκοτεινό παρελθόν. Ένας τολμηρός καλλιτέχνης που ζει για το παρόν. Ένα ανεκπλήρωτο πάθος που δεν έχει μέλλον. Όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι όποιος χάσει θα χάσει τα πάντα. Τώρα ο χρόνος παγώνει. Όλα τελειώνουν. Και κάπως έτσι ξαναρχίζουν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, μυστικά και αποκαλύψεις. Το μυστικό κρύβεται σε 8 λέξεις».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων οι: Πέμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου.

 

 

www.mykerkyra.com

Σχόλια

Similar Articles