Ο ΠΑΡΦΕΣ της Σοφιάννας Παϊδούση | Ένα παραμύθι σχετικά με το σχολικό εκφοβισμο!

1 4

"Ένα παραμύθι που αγγίζει ένα μείζον πρόβλημα της σύγχρονης εποχής μας, κυρίως, και βασανίζει πολλούς, γονείς, εκπαιδευτικούς και κυρίως μαθητές στη μικρή κοινωνία του σχολείου: το σχολικό εκφοβισμό."

 

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη της Σοφιάννας Παϊδούση

για το mykerkyra.com

 

 

* Ευχαριστούμε το Nostos και τον θοδωρή Πανιπέρη 

 

"Η Σοφία Άννα, πάντα αγαπούσε τα παιδιά και κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα σπουδάζοντας νηπιαγωγός στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία στην Αθήνα. Εργάζεται ως νηπιαγωγός και ως καθηγήτρια Αγγλικών. Επίσης έχει σπουδάσει σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού στο New York College και στο ΙΕΚ Ακμή. Τέλος παρακολούθησε ένα χρόνο μαθήματα παραμυθιού και εφηβικής λογοτεχνίας στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa."

 

 

English eBook Available here!

Εάν θέλετε να δείτε προεπισκόπηση του βιβλίου, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ! 

Εάν θέλετε εικόνες του βιβλίου, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ! 

Εάν θέλετε φωτογραφίες της συγγραφέα 
Σοφιάννας Παϊδούση, μπορείτε 
να δείτε EΔΩ!

 

 

Το πιο κεφάτο book party έρχεται στο Nostos Food Hall κι αλλάζει όλα όσα ξέρατε για τα παραμύθια και τους ήρωές τους!

 

O Παρφές και η συγγραφέας Σοφιάννα Παϊδούση, "βιβλιοταξιδεύουν" με το καράβι του βραβευμένου Nostos Food Hall (2o χλμ. Εθνικής Λευκίμμης, Κέρκυρα, 2661027000), στο πιο Κid's book party του καλοκαιριού (ναι, το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ!)
Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ανυπομονεί να σας γνωρίσει από κοντά, να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί σας (και σε χειροποίητη κούκλα!)
Η εμψυχώτρια Αγγελική θα είναι κοντά μας, με θεατρικό παιχνίδι και face painting. Σας περιμένουν κληρώσεις δώρων, παγωτά-έκπληξη, μουσική και πολλές παραμυθοιστορίες για μικρά και μεγάλα παιδιά!

 

 

Marilia Makri για το mykerkyra.com

Video λήψη : Thomas Katsaros 

Video Edit : Άντα Κυριαζή

www.mykerkyra.com

Σχόλια

Similar Articles