Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" του κυρίου Στέφανου Πουλημένου.

1 2

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" του κ. Στέφανου Πουλημένου την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Αγίου Ματθαίου. 

Η παρουσίαση και οι ομιλίες τέθηκαν στο πλαίσιο της Έκθεσης βιβλίου

που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ματθαίου, ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και το βιβλιοπωλείο "Συμμετρία σε σύμπραξη με την εκδοτική μας CorfuPress .

Εξέχουσας σημασίας ήταν και η ομιλία του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, κ. Γιώργου Κατσαϊτη.

 

 " Ο Στέφανος Πουλημένος ικανοποίησε μια πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη της Κέρκυρας με την  ανάδειξη αυτού που αποκαλούμε λαϊκός πολιτισμός. 

Ο λαϊκός πολιτισμός εκπροσωπεί την πιο γνήσια περιγραφή της τέχνης έτσι όπως αυτή βγαίνει από τις σχέσεις των ανθρώπων στην καθημερινότητα τους"

Είναι μια δουλεία ανεκτίμητης αξίας, που θα υπάρξει μέσα στην εκπαίδευση, τη μελέτη και την έρευνα και είμαι σίγουρος ότι θα αναπτυχθεί ως αντικείμενο μελέτης."

ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του σχετικά με το βιβλίο του Στέφανου Πουλημένου ο κύριος Γιώργος Κατσαίτης.

 

 

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε η χορωδία φορώντας παραδοσιακές στολές και η πρώτη ομιλία έναρξη της παρουσίασης ανήκε στην η κυρία Γεωργία Αναγνωστοπούλου Ανδριώτη. 

Ακόμη δηλώσεις έκαναν στην κάμερα μας και η ιδία αλλά και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αγίου Ματθαίου.

 

Το βίντεο της παρουσίασης θα παρακολουθήσετε σύντομα απο το www.mykerkyra.com στο επίσημο κανάλι μας στο youtube και στην σελίδα μας στο facebook My Kerkyra

 

Μαρίλια Μακρή για το mykerkyra.com

www.mykerkyra.com 

Σχόλια

Similar Articles