Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 04/03 έως και 10/03;

1 1

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

 

Αστρικές επιρροές από 04/03 έως και 10/03

 

Κατ’ αρχάς, η Πανσέληνος της 9ης Μαρτίου, που έχει μεν τον… Ποσειδώνα της με τα romance και τις εξιδανικεύσεις του, φέρει όμως επίσης αναπτυξιακά και «νικηφόρα» χαρακτηριστικά, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στην 26η μοίρα Λέοντα και Υδροχόου, επηρεάζοντας τους εκπροσώπους των δύο ζωδίων που έχουν αντίστοιχα τα γενέθλιά τους κοντά στις 16/8 και 14/2.

 

Επιπλέον, μια δόση από την επιρροή της θα λάβεις κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος κοντά στις 17/5 ή Σκορπιός γεννημένος κοντά στις 18/11, με τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά-κοινωνικά αντίστοιχα, να έχουν τον πρώτο λόγο.

 

- Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 5η μέχρι την 7η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει  αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 25/1 μέχρι τις 27/1. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 28/7 μέχρι τις 30/7, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 25/4 μέχρι τις 27/4 ή Σκορπιός γεννημένος/η από τις 28/10 έως τις 30/10.

 

Σου θυμίζω βέβαια ότι με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην συμπλήρωση των όποιων κενών υπάρχουν στην ζωή σου αλλά και σε εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι» σου. Αντίθετα κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες σου μπορεί να μην «τραβήξουν» και σίγουρα θα χρειαστούν αναθεώρηση.

 

 

- Η αστρική Αφροδίτηπου σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 5η μέχρι την 12η μοίρα του Κριού και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 25/3 μέχρι τις 1/4 ή είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 27/9 μέχρι τις 4/10. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από τις 27/12 μέχρι τις 3/1 ή Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 26/6 μέχρι τις 3/7, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

 

Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 18η μέχρι την 22η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από τις 10/12, έως τις 14/12.  Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 8/6 μέχρι τις 12/6, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η. Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 8/3 μέχρι τις 12/3 ή Παρθένος που έχεις τα γενέθλιά σου από τις 11/9 μέχρι τις 15/9, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

 

Εδώ αξίζει να σημαιωθεί το τετράγωνο του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ποσειδώνα στις 4 και 5 Μαρτίου, μια όψη που «παράγει» απάτες και «μουλωχτές» ενέργειες, ενώ δημιουργεί κινδύνους από ιώσεις λοιμώξεις και το «επιθετικό» υγρό στοιχείο. Η επιτυχημένη πρόληψη-αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων αλλά και ο χορός είναι η δική σου απάντηση.

 

- Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 19η μέχρι την 21η μοίρα του Αιγόκερω, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 10/1, έως τις 12/1. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από 10/7 μέχρι 12/7. Αν πάλι είσαι Ζυγός ή Κριός γεννημένος/η αντίστοιχα από τις 10 μέχρι τις 12/10 ή από τις 7/4 μέχρι τις 9/4, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα.

 

- Ο αστρικός Δίας κινείται στην 27η και την 28η μοίρα του Τοξότη και θα σου φέρει  τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 19 ή 20/12. Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 17 ή 18/6, τότε  μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 17 ή 18/3 αλλά και Παρθένος γεννημένος στις 20 ή 21/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 

- Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, βρίσκεται στην 5η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 28/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

 

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 27/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: https://www.astrology.gr/problepseis/ebdomadiaies/story/136353/se-epireazoyn-oi-planites-apo-04-03-eos-kai-10-03

 

Σχόλια

Similar Articles