Στίβος: Πρωτιές για Μαντζουρογιάννη-Καρύδη & Μονόπωλη

1 1

Με κερκυραϊκές διακρίσεις σε δύο ημερίδες κλειστού στίβου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπήκε ο Φεβρουάριος.

 

Συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο μίτινγκ των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα οι αθλητές του Κερκυραϊκού πρώτευσαν στα αγωνίσματα, που συμμετείχαν. Η Σπυριδούλα Καρύδη με επίδοση 6.05 στο μήκος Γυναικών, ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης με άλμα 7.49μ στο μήκος Ανδρών και ο Δημήτρης Μονόπωλης με άλμα 15. 43 στο τριπλούν Ανδρών. Και οι τρεις κερκυραίοι αθλητές έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

 

Ιδιαίτερα ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, ο οποίος στις τρεις  προσπάθειες, που έκανε και μάλιστα με μικρή φορά (μόλις 10 μέτρων) άφησε υποσχέσεις ότι όχι μόνο είναι έτοιμος για νέο ατομικό ρεκόρ (7.69μ στον κλειστό & 7.74μ στον ανοιχτό), αλλά να «πετάξει» και στα 8 μέτρα. Την ίδια μέρα στο κλειστό προπονητήριο «Αναστασία Κελεσίδου» Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με τέσσερις συμμετοχές, ο κερκυραϊκός απολογισμός ήταν δύο δεύτερες και μία τρίτη θέσεις. Αναλυτικότερα ο 17χρονος αθλητής του ΑΟ Κέρκυρας Γιώργος Δόσης με άλμα 1.90μ κατέκτησε την δεύτερη θέση στο ύψος Κ18 Ανδρών.

 

 

Την δεύτερη θέση στο επί κοντώ Κ18 Γυναικών κατέκτησε με άλμα 3.60μ η 16χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού Ηρώ Βραδή. Ενώ, τρίτος στη σφαιροβολία Κ18 Ανδρών με βολή 14.89μ κατετάγη ο 17χρονος αθλητής του Κερκυραϊκού Πέτρος Πουλής. Τέλος στους αγώνες συμμετείχε και η 16χρονη περυσινή πανελληνιονίκης Κ16 στο μήκος Μαριάνα Μουρτσινούδη, η οποία για πρώτη φορά δοκίμασε να αγωνιστεί στο τριπλούν και είχε επίδοση 11.02μ.

 

Πηγή : kerkyrasimera.gr

Σχόλια

Similar Articles