Τι εξομολογείται το κάθε ζώδιο, αν το πιάσει... κρίση ειλικρίνειας;

0 0

Σίγουρα θα σου πει κάτι που υπό κανονικές συνθήκες ούτε που θα το ξεστόμιζε...

 

Άνθρωποι είμαστε... Όλοι λίγο ή πολύ μπορεί να βρεθούμε σε μια στιγμή αδυναμίας ή να μας πιάσει μια κρίση ειλικρίνειας. Τότε, λοιπόν, θα ανοίξουμε το στοματάκι μας και θα εξομολογηθούμε κάτι που σίγουρα κάτω από άλλες συνθήκες ή άλλη στιγμή, δεν θα λέγαμε ποτέ. Τι θα έλεγες εσύ με βάση το ζώδιό σου και τι θα παραδεχόσουν που ενδεχομένως να άλλαζε την εντύπωση που έχουν οι άλλοι για σένα;

 

ΚΡΙΟΣ: Όταν μου λένε «ηρέμησε», θέλω να κουτουλήσω κόσμο! Τώρα που μου το είπες, ηρέμησα... 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θυμώνω εύκολα. Μπορώ να διαχειριστώ ένα ξέσπασμα και να το κρατήσω για μήνες. Αλλά κατηγορήστε με για κάτι που δεν έκανα και θα δείτε πώς τα κάνω όλα λαμπόγυαλο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθω ότι περιβάλλομαι από ηλιθίους κατά το 99.9% του χρόνου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανασφάλειά μου είναι που με κάνει υπερπροστατευτικό, σε βαθμό να γίνομαι φορτικός, αλλά ναι, φοβάμαι μη χάσω όποιο πρόσωπο αγαπάω.

 

ΛΕΩΝ: Η αλήθεια είναι ότι βγάζω έπαρση, αλλά το κάνω για να ενισχύω περισσότερο την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω τα πάνω μου κι όχι γιατί θέλω να ανταγωνίζομαι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τα λόγια καμιά φορά τα κάνω μούσκεμα και παρεξηγούμαι. Αν έγραφα όσα ήθελα να πω, μάλλον θα τα κατάφερνα καλύτερα.

 

ΖΥΓΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι δε σταματάω να σκέφτομαι την εμφάνισή μου, αλλά τις πιο πολλές φορές γιατί δε μου αρέσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικές φορές τρομάζω κι εγώ με το πόσο ήρεμος και εξοικειωμένος είμαι με την ιδέα του θανάτου. Βέβαια, δεν ξέρω πώς θα νιώσω, αν πρόκειται να χάσω δικό μου πρόσωπο.

 

Δείτε τα υπόλοιπα εδώ: https://www.astrology.gr/zodia/arthra/story/134216/ti-exomologeitai-to-kathe-zodio-an-to-piasei-krisi-eilikrineias

astrology.gr

 

Σχόλια

Similar Articles