Η εντυπωσιακή Βαρκαρόλα 2019!

1 1

Εκπληκτικές εικόνες απο την φετινή Βαρκαρόλα

στην Παλαιοκαστρίτσα Κέρκυρας απο τον Αλέξανδρο Μελίδη! 

 

Μια ακόμη χρονιά που η εκδήλωση αυτή συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, απο νωρίς μέχρι πολύ αργά, αμφιθεατρικά καθισμένους επάνω στην παραλία και σε όλη την γύρω περιοχή, για να απολαύσουν ολα όσα ειχαν στηθεί για την ημέρα αυτή!

Η πρώτη Βαρκαρόλα στην Παλαιοκαστρίτσα πραγματοποιήθηκε το 1997 από την τότε κοινότητα Λακώνων με πρόεδρο το Σπύρο Μιχαλά

>Καΐκια, πλωτές εξέδρες, μαζορέτες, χορευτές, ηθοποιοί, πυροτεχνήματα ζωντανεύουν το μύθο κάθε χρόνο

> κατά την εκδήλωση γίνεται η αναπαράσταση της άφιξης του Οδυσσέα στο Νησί των Φαιάκων μετά το μακρύ του ταξίδι, όταν χτυπημένος από την οργή του Ποσειδώνα ναυαγεί στην Κέρκυρα και τον βρίσκει η Ναυσικά, κόρη του Βασιλιά Αλκίνοου και οι Φαίακες τον βοηθούν να επιστρέψει στην πατρίδα.

> την λήξη της εκδήλωσης ολοκληρώνουν πάντα εντυπωσιακά βεγγαλικά που κάνουν το θέαμα της θάλασσας και του ουρανού να συνδυάζεται μοναδικά, ενώ τα βουνά που το περιστοιχίζουν χαρίζουν ανεπανάληπτες εικόνες στη λάμψη των βεγγαλικών που δεν θα αντικρίσετε αλλού!

 

 Απολαύστε τις υπέροχες εικόνες της φετινής Βαρκαρόλας 2019

 

Η λεζάντα του φωτογράφου: 

Πλημμυρισμένη από Κερκυραίους και επισκέπτες, για άλλη μια χρονιά, ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λακώνων διοργάνωσε τη θεματική αναπαράσταση της άφιξης του Οδυσσέα στο Νησί των Φαιάκων. Ο Οδυσσέας, χτυπημένος από την οργή του Ποσειδώνα ναυαγεί στην Κέρκυρα όπου τον βρίσκει η Ναυσικά, κόρη του Βασιλιά Αλκίνοου και οι Φαίακες τον βοηθούν να επιστρέψει στην Ιθάκη. Το event - Υπερπαραγωγή, άφησε άφωνους όλους όσους βρέθηκαν και φέτος στην παραλία της Παλαιοκαστρίτσας.

 

Την εκδήλωση παρακολουθήσατε και μέσα απο τον λογαριασμό μας στο instagram 

Follow us : @mykerkyra

 

 

Marilia Makri για το mykerkyra.com

www.mykerkyra.com

Σχόλια

Similar Articles