Το World Travel Market μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού και ιδεών!

1 1

 


Η πολύτιμη για τον τουρισμό Διεθνής Έκθεση Τουρισμού WTM World Travel Market που πραγματοποιείται στο Λονδίνο, είναι ένα σημαντικό γεγονός στο έτος που συγκεντρώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο.


Η ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών σχετικά με τον τουρισμό και την επερχόμενη χρόνια είναι θεμελιώδης για την εξέλιξη που επιθυμεί η κάθε χώρα και περιοχή.


200 χώρες και περιοχές με πάνω από 5.000 εκθέτες με διαφορετικά χρώματα, έθιμα, παραδοσεις και στοιχεία της κάθε διαφορετικής τους κουλτούρας κατορθώνουν να δώσουν στον επισκέπτη μια πραγματική εμπειρία ζωής.

Μερικές ώρες ίσως να μην σας είναι αρκετές για να περιηγηθείτε στον χώρο και να ανακαλύψετε όλα όσα έχει επιμεληθεί η κάθε χώρα να δείξει για τον τόπο της.

 

 

Τα βήματα μας μας οδήγησαν στο μπλε και το λευκό τομέα που βρίσκεται η Ελλαδα.


Αρκετές περιοχές με φυλλάδια και έντυπα έδειχναν τις εικόνες από τα πανέμορφα μέρη της χώρας μας.  Λιγοστοί είχαν συντροφιά και ένα ιδιαίτερο κέρασμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.


Φτάνοντας στο ανεξάρτητο περίπτερο της Κερκυρας οι εικόνες γνώριμες και αγαπημένες, τα κεράσματα με γεύση κουμ κουατ έδιναν μια πρώτη γεύση σε όσους το επισκέπτονταν.

 


Μιλήσαμε με τους εκπροσώπους του νησιού μας αλλά και των Ιονιων νήσων.

Τα πρώτα σχόλια δείχνουν ένα θετικό πρόσημο στα αρνητικά ζητήματα που έχουν απασχολήσει τα νέα εγχώρια αλλά και παγκόσμια σχετικά με την Αγγλία.

Στις δηλώσεις που ξεχώρισαν σταθήκαμε στην αναγνώριση της απαραίτητης αλλαγής και στην διαμόρφωση μιας άλλης εικόνας του νησιού μας που θα αντιπροσωπεύει πλήρως όλα αυτά που πρεσβεύει η Κερκυρα στην ιστορία αλλά και στις καρδιές όλων όσων αγαπούν το νησί αλλά και την χώρα μας.

 

 Εμείς θα σας μεταφέρουμε όλες τις εικόνες σε αποσπασματικά βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube αλλά και μέσω της ιστοσελίδας μας και των κοινωνικών μας δικτύων.

 

Μείνετε συντονισμένοι και ταξιδέψτε μαζί μας μέσα από όλα όσα συλλέξαμε για εσάς στα 40 χρόνια του WTM στο Λονδίνο.Marilia Makri για το www.mykerkyra.com

Σχόλια

Similar Articles