Τι εξομολογείται το κάθε ζώδιο, αν το πιάσει... κρίση ειλικρίνειας;

2 2

Άνθρωποι είμαστε... Όλοι λίγο ή πολύ μπορεί να βρεθούμε σε μια στιγμή αδυναμίας ή να μας πιάσει μια κρίση ειλικρίνειας. Τότε, λοιπόν, θα ανοίξουμε το στοματάκι μας και θα εξομολογηθούμε κάτι που σίγουρα κάτω από άλλες συνθήκες ή άλλη στιγμή, δεν θα λέγαμε ποτέ. Τι θα έλεγες εσύ με βάση το ζώδιό σου και τι θα παραδεχόσουν που ενδεχομένως να άλλαζε την εντύπωση που έχουν οι άλλοι για σένα;

 

ΚΡΙΟΣ: Όταν μου λένε «ηρέμησε», θέλω να κουτουλήσω κόσμο! Τώρα που μου το είπες, ηρέμησα... 

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Αναγκάζεται να υπακούσει σε εντολές, κυρίως ανθρώπου που αμφισβητεί ή δε σέβεται ή να του απαγορεύσουν το οτιδήποτε. Ξυπνάει το αντιδραστικό μέσα του και θα κάνει το αντίθετο, ακόμα κι αν κατά βάθος δεν το πολυθέλει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θυμώνω εύκολα. Μπορώ να διαχειριστώ ένα ξέσπασμα και να το κρατήσω για μήνες. Αλλά κατηγορήστε με για κάτι που δεν έκανα και θα δείτε πώς τα κάνω όλα λαμπόγυαλο.

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Χάσει κάτι που του παρέχει ένα είδος εξασφάλισης αυτόματα νιώθει εκτεθειμένος γι' αυτό και γίνεται κτητικός.Ο φόβος της απώλειας κεκτημένων είναι πολύ ισχυρός.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθω ότι περιβάλλομαι από ηλιθίους κατά το 99.9% του χρόνου 

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Δεν μπορεί ελεύθερα να διατυπώνει την άποψή του και τον αναγκάζουν να λέει αυτά που οι άλλοι του υπαγορεύουν. Νιώθει ότι ακυρώνεται η σκέψη και η λογική του. Γι' αυτό και «πετάγεται» να πει αυτό που νομίζει σωστό.

 

Image result for pin up gif"

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανασφάλειά μου είναι που με κάνει υπερπροστατευτικό, σε βαθμό να γίνομαι φορτικός, αλλά ναι, φοβάμαι μη χάσω όποιο πρόσωπο αγαπάω.

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Διακυβεύεται η ασφάλεια των δικών του ανθρώπων. Τρέμει στην ιδέα ότι τα μέλη της οικογένειάς του ή τα παιδιά του μπορεί να πάθουν κάτι γι' αυτό και γίνεται υπερπροστατευτικός.

 

ΛΕΩΝ: Η αλήθεια είναι ότι βγάζω έπαρση, αλλά το κάνω για να ενισχύω περισσότερο την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω τα πάνω μου κι όχι γιατί θέλω να ανταγωνίζομαι.

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Αν αναγκαστεί να υποταχθεί και να χάσει την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά του ή να ρεζιλευτεί ανεπανόρθωτα. Από αυτό το φόβο προκύπτει και η υπεροπτική του στάση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τα λόγια καμιά φορά τα κάνω μούσκεμα και παρεξηγούμαι. Αν έγραφα όσα ήθελα να πω, μάλλον θα τα κατάφερνα καλύτερα.

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Τον κυριεύει ο φόβος της αρρώστιας για τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι καταλυτικός Εξαιτίας του συνεχώς φροντίζει να ενημερώνεται και να ελέγχει την υγεία του. 

 

ΖΥΓΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι δε σταματάω να σκέφτομαι την εμφάνισή μου, αλλά τις πιο πολλές φορές γιατί δε μου αρέσει.

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Σκέφτεται πώς θα καταλήξει μόνος και έρημος στη ζωή, χωρίς συντροφιά. Ακόμα κι ο Παράδεισος για το Ζυγό είναι άσχημος, αν δεν έχει παρέα γι' αυτό και κάνει συμβιβασμούς 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικές φορές τρομάζω κι εγώ με το πόσο ήρεμος και εξοικειωμένος είμαι με την ιδέα του θανάτου. Βέβαια, δεν ξέρω πώς θα νιώσω, αν πρόκειται να χάσω δικό μου πρόσωπο.

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Σκέφτεται την προδοσία, που είναι κάτι τρομακτικό για τον Σκορπιό, ιδίως όταν προέρχεται από άτομο που εμπιστεύεται. Γι' αυτό κρατά πάντα επιφυλάξεις ακόμα και για το πιο κοντινό του πρόσωπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενώ είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, μόλις έρχομαι σε επαφή με συγκινητικές καταστάσεις και κλάματα, θέλω αυτόματα να φωνάξω «φτάνει, δε μπορώ άλλο».

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Νιώσει ότι περιορίζεται σε ένα στενό πλαίσιο, χωρίς εναλλακτικές και διεξόδους. Και μόνο στη σκέψη ότι κάποιος του τραβάει τα γκέμια πάνω που θέλει να ξεχυθεί μπροστά, τρομοκρατείται και είναι συνεχώς «στο φεύγα».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είμαι από πάγο, απλά παγώνω τα συναισθήματά μου για να προφυλαχτώ. Αν σε θεωρούν σκληρό και κρύο, είναι πιο δύσκολο να σε πληγώσουν.

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Νιώθει να μην αναγνωρίζεται η προσφορά, η αξία ή οι κόποι του και δεν δικαιώνεται. Γι' αυτό εργάζεται σκληρά για να καταξιωθεί και είναι πλήγμα να βλέπει να προωθούνται άλλοι με περισσότερο μέσο ή τύχη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώθω ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να με καταλάβει κι ότι το μόνο που ξέρουν κάποιοι είναι να με κρίνουν. Όσο και να μην το δείχνω, με ενοχλεί.

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Νιώσει πως δεσμεύεται από άτομα ή καταστάσεις που δεν νιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος να κάνει αυτό που θέλει. Γι' αυτό και δεν στέκεται πουθενά και επιδιώκει συνεχώς την αυτονομία του.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Καμιά φορά όντως θα τρόμαζε κάποιος, αν μπορούσε να διαβάσει τι υπάρχει στο μυαλό μου. Δεν είμαι πάντα το καλούλι και ευαισθητούλι που φαίνομαι. Συχνά νευριάζω ή αηδιάζω με αυτά που ακούω και είτε προσποιούμαι ότι προσέχω αλλά είμαι αλλού ή κάνω πολύ άσχημες σκέψεις.

Ανησυχεί περισσότερο όταν: Νιώσει πως διαψεύδονται οι προσδοκίες και τα όνειρά του. Γι' αυτό προτιμά να βλέπει τα πράγματα όπως θέλει και να μην αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με μια πραγματικότητα που δεν του αρέσει. 

 

astrology.gr

Σχόλια

Similar Articles