• Όλοι οι Προορισμοί
 • Όλες οι κατηγορίες Κεντρική Κέρκυρα Βόρεια Κέρκυρα Η πόλη της Κέρκυρας Νότια Κέρκυρα Διαπόντια Νησιά Παξοί - Αντίπαξοι Άλλοι Προορισμοί Χάρτης Προορισμών
 • Αξιοθέατα, Αγορά
 • Παραλίες, Φύση
 • Διαμονή, Digital Nomads, Τουριστικά Γραφεία
 • Αμάξια, Σκάφη, Ταχι, Μεταφορές
 • Events
 • Δραστηριότητες για Μεγάλους & Παιδιά
 • Φαγητό, Ποτό, Διασκέδαση
 • Γίνετε συνεργάτης μας

  Καταχωρείστε την επιχείρηση σας

  Μείνετε ενημερωμένοι

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Δραστηριότητες

  Κάσσιος Δίας Relay Ultra (2 Athletes) 2 ITRA

  Μία απαιτητική διαδρομή με συνεχείς εναλλαγές κλίσεων πράγμα που χρίζει προσοχής σε ότι έχει να κάνει με τη σωστή διαχείριση δυνάμεων.

   

  Κάσσιος Δίας Relay Ultra (2 Athletes) 2 ITRA mykerkyra.com

  19

  Φεβ 2022

  Εώς

  19 Φεβ 2022
  Ώρα
  6:00
  Τοποθεσία
  Κασσιόπη Κασσιόπη Δείτε στο Χάρτη

  Μία απαιτητική διαδρομή με συνεχείς εναλλαγές κλίσεων πράγμα που χρίζει προσοχής σε ότι έχει να κάνει με τη σωστή διαχείριση δυνάμεων.

   

  Πέραν της αυτόνομης συμμετοχής στον αγώνα των 80 χλμ. υπάρχει και η δυνατότητα της ομαδικής συμμετοχής (2 αθλητές) με την μορφή σκυτάλης. Έτσι δίνεται η δυνατότητα για τους αθλητές που δεν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα σε ultra διαδρομές να κάνουν έναν εισαγωγικό αγώνα σε ανταγωνιστικό αλλά ταυτόχρονα ομαδικό πνεύμα. Η διαδρομή μοιράστηκε σε δύο κομμάτια εντελώς διαφορετικά αλλά με τον ίδιο περίπου βαθμό δυσκολίας. Το πρώτο κομμάτι έχει απόσταση 37 χλμ. αλλά με πολύ περισσότερο θετικό υψομετρικό + 2700μ. και λιγότερο αρνητικό -1500μ. αφού η ζώνη αλλαγής γίνεται στην κορυφή του Παντοκράτορα στο πιο ψηλό σημείο του αγώνα.

  Σημείο αναφοράς του “Κάσσιος Δίας Relay Ultra (2 Athletes) 2 ITRA” είναι τα τελευταία 2 vertical χλμ. του αγώνα που είναι και η ανάβαση από τις Παλιές Σινιές στην κορυφή (2 χλμ. + 480μ.) Το δεύτερο κομμάτι σαφώς πιο δρομικό, χωρίς να χάνει όμως τον ορεινό του χαρακτήρα, με απόσταση 43 χλμ. και λιγότερο θετικό υψομετρικό +1500μ. αλλά περισσότερο αρνητικό -2700μ. Εδώ έχουμε ακριβώς το αντίθετο αφού με την αλλαγή της σκυτάλης ο αθλητής στα πρώτα του χλμ. θα ξεκινήσει με κατάβαση από την Β.Α πλευρά του βουνού που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του αγώνα.

  Συνοψίζοντας τα δύο κομμάτια του αγώνα έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά χωρίς όμως να υστερούν μεταξύ σε ομορφιά. Το πρώτο απευθύνεται σε δρομείς που το δυνατό κομμάτι τους είναι η δύναμη και η διάρκεια στις ανηφόρες και το δεύτερο σε αθλητές που διαχειρίζονται τις κατηφόρες και το σταθερό ρυθμό τρεξίματος.

  Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν και μικτές ομάδες αρκεί να έχει συμπληρωθεί το 18ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν ολοκληρώσει ένας αγώνα βουνού 20 χλμ.

  Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στον αγώνα των 80 χλμ. και να δείτε όλες τις λεπτομέρειες όσον αφορά κανονισμούς, χρονικά όρια, τροφοδοσίες κλπ.

  Περισσότερες πληροφορίες: 

  Κάσσιος Δίας Relay Ultra (2 Athletes) 2 ITRA

  https://kassiosdias.gr/agones/relay-ultra-kassios-dias-80km-2-athletes/

  Share

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Subscribe
  Διαφήμιση

  Σχόλια

  Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή