Στα καλά κρυμμένα χαρτιά του Hidden Gem είναι η ιεροτελεστία της δημιουργίας του καλύτερου καφέ για εσάς!

H γνωστή φράση –μοτο των απανταχού λάτρεις του ροφήματος, “Life is too short to drink bad coffee!” ήταν η έμπνευση για την δημιουργία αυτού του διαφορετικού street cafe με σκοπό εδώ να ανακαλύψετε πόση μαγεία κρύβεται σε έναν καφέ που θα πάρετε take away!

Ταξιδεύοντας σας μέσα από τον αρωματικό καφέ της ελληνικής εταιρίας TAF, η οποία εισάγει και καβουρδίζει κόκκους ανώτερης ποιότητας από την Αφρική και την κεντρική και λατινική Αμερική το Hidden Gem θα εμπλουτίσει τον χάρτη των εμπειριών σας στον καλό καφέ.

Στο πέρασμα σας από το πολύβουο Σολάρι, αξίζει μια στάση για να απολαύσετε το άρτιο αποτέλεσμα του φρεσκοαλεσμένου τους καφέ ή να προμηθευτείτε εξαιρετικής ποιότητας καφέ αλεσμένο ή σε κόκκους για το σπίτι η το γραφείο.

Επιβράβευση μέσω έκπτωσης για τη χρήση δικής σας κούπας καφέ!

Η οικολογική του συνείδηση είναι ακόμη ένα προσόν του Hidden Gem που μας κερδίζει!

Ευαισθητοποίημένοι στο θέμα της όσο το δυνατόν λιγότερης κατανάλωσης μη ανακυκλώσιμων υλικών οι ιδιοκτήτες του Hidden Gem street cafe προσφέρουν στους πελάτες τους μόνο οικολογικές συσκευασίες, βιοδιασπώμενα καλαμάκια αλλά και επιβράβευση μέσω έκπτωσης για τη χρήση δικής σας κούπας καφέ!

Προτάσεις για τις διαφορετικές σας διατροφικές συνήθειες!

Μπορεί όλοι να λατρεύουμε τον καφέ, αλλά να μη μπορούμε να απολαύσουμε τον συνδυασμό του με το γάλα. Για όλους όσους δυσκολεύονται να βρουν εναλλακτικές, στο Hidden Gem έχουν φροντίσει να μας δώσουν ιδιαίτερες επιλογές όπως το γάλα με πρωτεΐνη αρακά.

Για όλους εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας, θα βρείτε γλυκές και αλμυρές επιλογές και με λίγες θερμίδες και επιλεγμένα χειροποίητα γλυκά που αξίζει να δοκιμάσετε.
Η συνεργασία με το Helen’s Creation Patisserie σας δελεάζει να γευτείτε το πιο νόστιμο γλυκό της ημέρας φτιαγμένο με προσεγμένες πρώτες ύλες και μεράκι. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε τις σπιτικές μπάρες τους σε δύο γεύσεις με ταχίνι, κουβερτούρα, μέλι, βρώμη ή με φιστίκι, φυστικοβούτυρο, μέλι και βρώμη.

Ένα διαμαντάκι φτιαγμένο με φρέσκιες ιδέες και αγάπη για τον καφέ!

Το street café “Hidden Gem” έχει κατορθώσει να μας κάνει να αγαπήσουμε τον καφέ τους με το ιδιαίτερο γευστικό και αρωματικό προφίλ που φέρει …μια δοκιμή θα σας πείσει!

Hidden Gem, Εθνικής Αντιστάσεως στο Σολάρι, Delivery  07:30 – 14:30 | T. 26610 48644 .

Συνεργάτες
Φωτογραφικό Υλικό: Μαρίλια Μακρή
Επιμέλεια Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe