Η εμπειρία της διαμονής σε ένα παλιό Κερκυραίικό αρχοντικό στην καρδιά της πόλης ακούει στο όνομα Locandiera Guest House.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος ξενώνας με έμφαση στις λεπτομέρειες που μεταφέρουν στον επισκέπτη την αίσθηση της προσιτής πολυτέλειας και της φιλοξενίας με όλες  εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν τις στιγμές μας ξεχωριστές.

Η άνετη διαμονή, τα στοιχεία πολυτέλειας, οι αξιόπιστες υπηρεσίες και η τοποθεσία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Locandiera Guest House που θα λατρέψετε!

Τα πιο γνωστά, γραφικά σημεία της πόλης, όπως η πλατεία Σπιανάδα, το Λιστόν, το Παλαιό Ενετικό Φρούριο αλλά και τα Ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου είναι εύκολα προσβάσιμα και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Locandiera Guest House.

Όμως οι εμπειρίες σας μπορούν να γίνουν ακόμα πιο συναρπαστικές καθώς η γειτονιά της Γκίλφορδ , η περιοχή Πόρτα Ρεμούντα και τα δαιδαλώδη καντούνια της ιστορικής παλαιάς πόλης της Κέρκυρας σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Όπως και πολλά καλά γλυκοπωλεία και εστιατόρια γεμάτα με γευστικά ταξίδια στη γειτονική Ιταλία αλλά και υλικά ταυτόσημα του νησιού της Κέρκυρας.

Πάραυτα στο Locandiera Guest House κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με Kitchenette, ενώ στο ισόγειο υπάρχει και η φιλόξενη κουζίνα όπου σερβίρεται το πρωινό με σπιτικές συνταγές και προσεκτικά επιμελημένες λεπτομέρειες.

Στα περίπου 20τμ κάθε δωματίου παρέχονται όλες τις απαραίτητες ανέσεις για έναν ξεκούραστο ύπνο και μια διαμονή που εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών, είτε ταξιδεύουν για την εργασία τους, είτε πραγματοποιούν το ταξίδι αναψυχής των ονείρων τους , είτε ταξιδεύουν με την οικογένεια τους.

Μάθετε περισσότερα για το Locandiera Guest House και κάντε την κράτηση σας μέσα από τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Συνεργάτες
Επιμέλεια Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Φωτογραφικό Υλικό: locorfu.com
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe