10'
Χρόνος Προετοιμασίας
10'
Χρόνος Μαγειρέματος
20
Μερίδες

Το πρωινό όπως όλοι γνωρίζουμε είναι το ήμισυ ολόκληρης της ημέρας μας, γι΄αυτό και δεν θα πρέπει να το παραλείπουμε για κανένα λόγο!

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το δεκατιανό μας αλλά και τα σνακ που πρέπει να καταναλώνουμε μέσα στην ημέρα για να μας χαρίζουν την δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολες απαιτήσεις της ρουτίνας μας!!

Για να μην καταφεύγουμε λοιπόν σε επεξεργασμένα σνακ με υπερποσότητες ζάχαρης που το μόνο που θα μας προσφέρουν είναι πρόσκαιρη απόλαυση αλλά ακόμα πιο πρόσκαιρη αίσθηση μη κάλυψης των αναγκών μας, θα ήταν ωφέλιμο να φτιάχνουμε οι ίδιοι πανεύκολα σνακ τα οποία φεύγοντας από το σπίτι τα παίρνουμε μαζί μας και τσιμπολογάμε χωρίς τύψεις!!!

Το παν δεν είναι οι θερμίδες.. Το βασικότερο είναι οι θερμίδες που καταναλώνουμε κατά την διάρκεια της ημέρας να είναι οι σωστές, ώστε να μας προσδίδουν ενέργεια κ ευεξία και όχι να λειτουργούν σαν θερμιδικές βόμβες που τη στιγμή που θα τις καταναλώνουμε θα νιώθουμε όμορφα όμως σε λίγη ώρα είτε θα ξαναπεινάσουμε είτε θα αισθανθούμε ενοχικά λόγω θερμίδων…

Επιλέγουμε υπερτροφές οι οποίες λειτουργούν σαν τονωτικές ενεσούλες και βοηθούν τον οργανισμό μας να παίρνει την ενέργεια που χρειάζεται χωρίς να τον μπλοκάρει..

Διότι οι τροφές που λαμβάνουμε πρέπει να μας χαρίζουν διαύγεια και πνευματική και σωματική!!

Σήμερα λοιπόν σας έχω πανεύκολο σνακ!!!!!!

Υλικά συνταγής

1 κούπα quaker

4κ.σ ταχίνι με κακάο

1κ.σ μέλι

3κ.σ ηλιόσπορους

Καρύδια τριμμένα στο μπλέντερ

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το quaker, το ταχίνι, το μέλι και τους ηλιόσπορους! Τα βάζουμε 10 λεπτά στο ψυγείο και μετά τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια! Κάθε μπαλάκι το περνάμε και απο το τριμμένο καρύδι καιιιιιι ΕΤΟΙΜΑ!!

Τόσο απλά τόσο εύκολα τόσο υγιεινά!!!

Μέχρι την επόμενη συνταγή... Πολλές γλυκές δημιουργίες & Καλή σας απόλαυση!
Συνεργάτες
Φωτογραφικό Υλικό: Μάριος Κάδες
Επιμέλεια Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe