Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο Mykerkyra!

Οι παρόντες Όροι χρήσης διέπουν τη χρήση του Mykerkyra (εφεξής «Ιστότοπος») και των χαρακτηριστικών, των εφαρμογών, των υπηρεσιών, των τεχνολογιών και του λογισμικού.

1. Οι υπηρεσίες μας

Η αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δύναμη στους ανθρώπους να δημιουργήσουν κοινότητες και να φέρουμε τον κόσμο ακόμα πιο κοντά. Για την υποστήριξη αυτής της αποστολής, σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που περιγράφονται παρακάτω:

Σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία:

Η εμπειρία σας στο Mykerkyra είναι μοναδική: από τις δημοσιεύσεις, τις εκδηλώσεις, τις διαφημίσεις και το υπόλοιπο περιεχόμενο που βλέπετε στις Ενημερώσεις μέχρι τις Σελίδες που ακολουθείτε και τις άλλες δυνατότητες που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε, όπως Αγγελίες, τα Άρθρα και η αναζήτηση. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που έχουμε, π.χ. τα δεδομένα για τις συνδέσεις σας, τις επιλογές και τις ρυθμίσεις που κάνετε, το περιεχόμενο που κοινοποιείτε και τις ενέργειές σας στο Mykerkyra, για να εξατομικεύουμε την εμπειρία σας.

Σας συνδέουμε με τα άτομα και τους οργανισμούς που σας ενδιαφέρουν:

Σας βοηθάμε να βρίσκετε και να συνδέεστε με άτομα, ομάδες, επιχειρήσεις, οργανισμούς κ.ά. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που διαθέτουμε για να κάνουμε προτάσεις για εσάς και άλλους, π.χ. προτάσεις για ομάδες στις οποίες μπορείτε να γίνετε μέλος, εκδηλώσεις στις οποίες ίσως θέλετε να παρευρεθείτε, Σελίδες που μπορείτε να ακολουθήσετε ή στις οποίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα, σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε και άτομα με τα οποία ίσως θέλετε να γίνετε φίλοι. Οι ισχυρότεροι δεσμοί δημιουργούν καλύτερες κοινότητες και πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες μας είναι πιο χρήσιμες όταν οι χρήστες συνδέονται με άτομα, ομάδες και οργανισμούς που τους ενδιαφέρουν.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκφραστείτε και να μιλήσετε για θέματα που σας ενδιαφέρουν:

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εκφραστείτε στο Mykerkyra και να επικοινωνήσετε με τους φίλους, τους συγγενείς σας και άλλα άτομα για όσα σας ενδιαφέρουν, π.χ. κοινοποιώντας ενημερώσεις κατάστασης, φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες που χρησιμοποιείτε, στέλνοντας μηνύματα σε κάποιον φίλο ή σε περισσότερα άτομα μαζί, δημιουργώντας εκδηλώσεις ή ομάδες, ή προσθέτοντας περιεχόμενο στο προφίλ σας.

Σας βοηθάμε να ανακαλύπτετε περιεχόμενο και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Σας δείχνουμε διαφημίσεις, προσφορές και άλλο χορηγούμενο περιεχόμενο για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι πολυάριθμες επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν το Mykerkyra. Οι συνεργάτες μας μας πληρώνουν για να προβάλλουμε το περιεχόμενό τους το οποίο προβάλετε σε εσάς στις διάφορες ενότητες και υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.
Καταπολεμούμε τις επιβλαβείς συμπεριφορές και προστατεύουμε και υποστηρίζουμε την κοινότητά μας:
Οι χρήστες του Mykerkyra μπορούν να δημιουργήσουν μια κοινότητα μόνο εφόσον αισθάνονται ασφαλείς. Έχουμε ειδικές ομάδες για τον εντοπισμό περιστατικών κατάχρησης των υπηρεσιών μας, επιβλαβούς συμπεριφοράς προς τρίτους και περιπτώσεων όπου μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να συμβάλουμε στην υποστήριξη ή προστασία της κοινότητάς μας. Όταν λαμβάνουμε γνώση τέτοιου περιεχομένου ή τέτοιας συμπεριφοράς, προβαίνουμε στις κατάλληλες ενέργειες, π.χ. προσφέρουμε βοήθεια, αφαιρούμε το σχετικό περιεχόμενο, μπλοκάρουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες δυνατότητες, απενεργοποιούμε τον σχετικό λογαριασμό ή απευθυνόμαστε στις διωκτικές αρχές.

Αναζητούμε τρόπους να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας:

Διεξάγουμε έρευνες και συνεργαζόμαστε με τρίτους για τη βελτίωση των Υπηρεσιών μας. Μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε είναι η ανάλυση των δεδομένων που έχουμε και η κατανόηση του τρόπου χρήσης των Υπηρεσιών μας.

2. ιδιωτικό απόρρητο του Mykerkyra και οι δικές σας επιλογές για το απόρρητο

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που περιγράφονται πιο πάνω. Μπορείτε να μάθετε πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, ανατρέχοντας στο ιδιωτικό απόρρητο.
Επίσης, σας προτρέπουμε να εξετάσετε τις επιλογές απορρήτου που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, ανατρέχοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

3. Οι δεσμεύσεις σας απέναντι στο Mykerkyra και την κοινότητά μας

Παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες σε εσάς, αλλά και στους υπόλοιπους χρήστες, με σκοπό την προώθηση της αποστολής μας. Σε αντάλλαγμα, περιμένουμε από εσάς να αναλάβετε τις ακόλουθες δεσμεύσεις:

3.1. Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Mykerkyra
Όταν οι χρήστες υποστηρίζουν τις απόψεις και τις ενέργειές τους, η κοινότητά μας είναι πιο ασφαλής και πιο υπεύθυνη. Γι’ αυτό, οφείλετε:
• Να χρησιμοποιείτε το ίδιο όνομα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ζωή.
• Να παρέχετε ακριβείς πληροφορίες για τον εαυτό σας.
• Να δημιουργείτε μόνο ένα λογαριασμό (τον δικό σας) και να χρησιμοποιείτε το χρονολόγιό σας για προσωπικούς σκοπούς.
• Να μην κοινοποιείτε σε τρίτους τον κωδικό πρόσβασής σας, να μην παραχωρείτε σε τρίτους πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Mykerkyra και να μην μεταβιβάζετε το λογαριασμό σας σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο (χωρίς την άδειά μας).
Προσπαθούμε να καταστήσουμε το Mykerkyra ευρέως διαθέσιμο σε όλους, ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mykerkyra, αν:
• Είστε κάτω των 13 ετών.
• Έχετε καταδικαστεί για σεξουαλικό αδίκημα.
• Απενεργοποιήσαμε το λογαριασμό σας στο Mykerkyra στο παρελθόν, λόγω παραβίασης των όρων χρήσης.

3.2. Τι μπορείτε να κοινοποιείτε και να κάνετε στο Mykerkyra
Θέλουμε οι χρήστες του Mykerkyra να το χρησιμοποιούν για να εκφράζονται και να κοινοποιούν περιεχόμενο που είναι σημαντικό για τους ίδιους, αλλά όχι εις βάρος της ασφάλειας και της ευημερίας των υπόλοιπων χρηστών ή της ακεραιότητας της κοινότητάς μας. Για τους λόγους αυτούς, συμφωνείτε ότι δεν θα υιοθετήσετε καμία από τις συμπεριφορές που περιγράφονται στη συνέχεια (και δεν θα διευκολύνετε ή θα υποστηρίξετε άλλους στην υιοθέτηση τέτοιων συμπεριφορών):

3.2.1. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας για να προβείτε σε ενέργειες ή να κοινοποιείτε οτιδήποτε:
• Παραβιάζει τους παρόντες Όρους χρήσης που ισχύουν αναφορικά με τη χρήση του Mykerkyra.
• Είναι παράνομο, παραπλανητικό ή δόλιο.
• Παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων.

3.2.2. Δεν επιτρέπεται να ανεβάζετε ιούς ή κακόβουλο κώδικα, ή να προβαίνετε σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να οδηγήσει στην απενεργοποίηση, υπερβολική επιβάρυνση ή δημιουργία προβλημάτων στη λειτουργία ή την εμφάνιση των Υπηρεσιών μας.

3.2.3. Δεν επιτρέπεται να αποκτάτε πρόσβαση ή να συλλέγετε δεδομένα από τις Υπηρεσίες μας με τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων (χωρίς την προηγούμενη άδειά μας), ή να επιχειρείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα στα οποία δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης.
Έχουμε το δικαίωμα να αφαιρούμε το περιεχόμενο που κοινοποιείτε κατά παράβαση αυτών των διατάξεων και, εφόσον κρίνεται απαραίτητο, μπορούμε να προβούμε σε ενέργειες κατά του λογαριασμού σας για τους λόγους που περιγράφονται παρακάτω. Επίσης, έχουμε το δικαίωμα να απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας, σε περίπτωση που έχετε παραβιάσει επανειλημμένα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων ατόμων.
Όπου αυτό απαιτείται, θα προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να σας ειδοποιήσουμε για την αφαίρεση του περιεχομένου σας λόγω παραβίασης των Όρων χρήσης. Ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας ειδοποιήσουμε σε όλες τις περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αν κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τη νομοθεσία ή μπορεί να αποβεί επιβλαβές για την κοινότητά μας ή την ακεραιότητα των Υπηρεσιών μας.
Για την υποστήριξη της κοινότητάς μας, σας προτρέπουμε να αναφέρετε το περιεχόμενο ή τις συμπεριφορές που πιστεύετε ότι παραβιάζουν τα δικαιώματά σας (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας) ή τους όρους και το ιδιωτικό απόρρητο.

3. Τα δικαιώματα που μας παραχωρείτε
Για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, πρέπει να μας παραχωρήσετε ορισμένα δικαιώματα:

3.3.1. Άδεια χρήσης του περιεχομένου που δημιουργείτε και κοινοποιείτε:Το περιεχόμενο που δημιουργείτε και κοινοποιείτε στο Mykerkyra και στα υπόλοιπα Υπηρεσίες του Mykerkyra που χρησιμοποιείτε ανήκει σε εσάς και τίποτα από όσα αναφέρονται στους παρόντες Όρους χρήσης δεν σας αφαιρεί τα δικαιώματα που έχετε επί του περιεχομένου σας. Μπορείτε να κοινοποιείτε το περιεχόμενό σας ελεύθερα, σε όποιον θέλετε και όπου θέλετε. Προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, ωστόσο, πρέπει να μας παραχωρήσετε σχετική άδεια για τη χρήση αυτού του περιεχομένου.
Συγκεκριμένα, όταν κοινοποιείτε, δημοσιεύετε ή ανεβάζετε περιεχόμενο που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (π.χ. φωτογραφίες ή βίντεο) στα Υπηρεσίες μας ή σε σχέση με αυτά, μας παραχωρείτε μια μη αποκλειστική, μεταβιβάσιμη, περαιτέρω εκχωρητέα, παγκόσμια άδεια, χωρίς υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων εκμετάλλευσης (royalties), για τη φιλοξενία, χρήση, διανομή, τροποποίηση, εκτέλεση, αντιγραφή, δημόσια εκτέλεση, προβολή και μετάφραση του περιεχομένου σας, καθώς και για τη δημιουργία παράγωγων έργων από αυτό το περιεχόμενο (σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχετε ορίσει για το ιδιωτικό απόρρητο). Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι αν κοινοποιήσετε μια φωτογραφία στο Mykerkyra, μας δίνετε την άδεια να αποθηκεύσουμε, να αντιγράψουμε και να κοινοποιήσουμε αυτή τη φωτογραφία σε τρίτους (και πάλι, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σας), όπως π.χ. σε παρόχους υπηρεσιών που υποστηρίζουν την υπηρεσία μας ή άλλα Υπηρεσίες του Mykerkyra που χρησιμοποιείτε.
Μπορείτε να αποσύρετε αυτή την άδεια οποιαδήποτε στιγμή, διαγράφοντας το περιεχόμενο ή το λογαριασμό σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, για τεχνικούς λόγους, το περιεχόμενο που διαγράφετε μπορεί να διατηρηθεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα σε αντίγραφα ασφαλείας (χωρίς ωστόσο να είναι ορατό σε άλλους χρήστες). Επίσης, το περιεχόμενο που διαγράφετε μπορεί να συνεχίσει να εμφανίζεται, αν το έχετε κοινοποιήσει σε τρίτους, οι οποίοι δεν το έχουν διαγράψει.

3.3.2. Δικαίωμα χρήσης του ονόματός σας, της εικόνας προφίλ σας και των πληροφοριών για τις ενέργειές σας αναφορικά με διαφημίσεις και χορηγούμενο περιεχόμενο: Μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε το όνομά σας, την εικόνα προφίλ σας και τις πληροφορίες για τις ενέργειες που έχετε κάνει στο Mykerkyra στο πλαίσιο ή αναφορικά με διαφημίσεις, προσφορές και άλλο χορηγούμενο περιεχόμενο που προβάλλουμε στα Υπηρεσίες μας, χωρίς να σας καταβάλουμε καμία αποζημίωση. Για παράδειγμα, ενδέχεται να δείξουμε στους φίλους σας ότι ενδιαφέρεστε για μια διαφημιζόμενη εκδήλωση ή ότι έχετε δηλώσει πως σας αρέσει μια Σελίδα που έχει δημιουργηθεί από μια επωνυμία η οποία μας έχει πληρώσει για να προβάλλει διαφημίσεις στο Mykerkyra.

3.4. Περιορισμοί στη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας μας
Αν χρησιμοποιείτε περιεχόμενο που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και το οποίο έχουμε και διαθέτουμε μέσω των Υπηρεσιών μας (π.χ. εικόνες, σχέδια, βίντεο ή ήχους που σας προσφέρουμε και προσθέτετε στο περιεχόμενο που δημιουργείτε ή κοινοποιείτε στο Mykerkyra), όλα τα δικαιώματα επ’ αυτού του περιεχομένου (αλλά όχι επί του δικού σας) παραμένουν στην ιδιοκτησία του Mykerkyra. Έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε δικό μας περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή τα εμπορικά σήματά μας (ή άλλα παρόμοια σήματα) αποκλειστικά και μόνο σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι Οδηγίες χρήσης των στοιχείων επωνυμίας, ή εφόσον έχετε εξασφαλίσει εκ των προτέρων τη γραπτή συγκατάθεσή μας. Για την τροποποίηση, τη δημιουργία παράγωγων έργων, την αποσυμπίληση ή άλλη προσπάθεια εξαγωγής του πηγαίου κώδικα του λογισμικού μας, πρέπει να εξασφαλίσετε τη γραπτή συγκατάθεσή μας (ή να έχετε το σχετικό δικαίωμα στο πλαίσιο κάποιας άδειας χρήσης ανοιχτού κώδικα).

4. Πρόσθετες διατάξεις

4.1. Τροποποίηση των Όρων χρήσης

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να αναπτύσσουμε νέα χαρακτηριστικά, προκειμένου να προσφέρουμε καλύτερα Υπηρεσίες σε εσάς και την κοινότητά μας. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να χρειαστεί να τροποποιούμε τους παρόντες Όρους χρήσης, κατά διαστήματα, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τις υπηρεσίες και τις πρακτικές μας. Εκτός των περιπτώσεων όπου προβλέπεται κάτι διαφορετικό από τη νομοθεσία, θα σας ενημερώνουμε (π.χ. με email ή μέσω των Υπηρεσιών μας) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε τροποποίηση των παρόντων Όρων χρήσης και θα έχετε τη δυνατότητα να επανεξετάσετε τους τροποποιημένους όρους πριν τεθούν σε εφαρμογή. Από τη στιγμή που θα τεθούν σε ισχύ οι τροποποιημένοι Όροι χρήσης, θα δεσμεύεστε από αυτούς εφόσον συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα Υπηρεσίες.
Ελπίζουμε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα Υπηρεσίες μας. Ωστόσο, αν δεν συμφωνείτε με τους τροποποιημένους Όρους χρήσης και δεν επιθυμείτε να αποτελείτε πλέον μέλος της κοινότητας του Mykerkyra, μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή.

4.2. Αναστολή λειτουργίας ή απενεργοποίηση λογαριασμού

Θέλουμε το Mykerkyra να αποτελεί ένα χώρο όπου οι χρήστες αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και ασφαλείς να εκφραστούν και να μοιραστούν τις σκέψεις και τις ιδέες τους.
Εφόσον διαπιστώσουμε ότι έχετε προβεί σε σαφή, σοβαρή ή επανειλημμένη παραβίαση των όρων χρήση, μπορεί να αναστείλουμε προσωρινά ή να απενεργοποιήσουμε οριστικά την πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Επίσης, μπορεί να αναστείλουμε ή να απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας, εφόσον κάτι τέτοιο επιβάλλεται από το νόμο. Εφόσον απαιτείται, θα σας ειδοποιούμε σχετικά με το λογαριασμό σας (π.χ. με email ή μέσω των Υπηρεσιών μας). Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που πιστεύετε ότι έχουμε εκ παραδρομής απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας.
Σε περίπτωση που διαγράψετε το λογαριασμό σας, οι παρόντες Όροι χρήσης δεν θα επέχουν πλέον θέση συμφωνίας μεταξύ μας.

4.3. Περιορισμοί ευθύνης

Θα επιδείξουμε εύλογη δεξιότητα και επιμέλεια στην παροχή των Υπηρεσιών μας και στη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος χωρίς σφάλματα, ωστόσο, δεν δυνάμεθα να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν ποτέ διακοπές, καθυστερήσεις ή ατέλειες στη λειτουργία των Υπηρεσιών. Υπό την προϋπόθεση ότι έχουμε ενεργήσει με εύλογη δεξιότητα και επιμέλεια, δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για: απώλειες που δεν οφείλονται στην από μέρους μας παραβίαση των παρόντων Όρων ή σε άλλες ενέργειές μας, απώλειες που δεν θα μπορούσαμε εύλογα να έχουμε προβλέψει, ούτε εμείς αλλά ούτε και εσείς, κατά το χρόνο αποδοχής των παρόντων Όρων, οποιοδήποτε προσβλητικό, ακατάλληλο, άσεμνο, παράνομο ή άλλο ανάρμοστο περιεχόμενο που έχει δημοσιευτεί από τρίτους και μπορεί να συναντήσετε στις Υπηρεσίες μας, και συμβάντα που υπερβαίνουν τον εύλογο έλεγχό μας.

4.4. Διαφωνίες

Προσπαθούμε να παρέχουμε σαφείς κανόνες, προκειμένου να περιορίζουμε ή, ακόμα καλύτερα, να αποφεύγουμε τις μεταξύ μας διαφωνίες. Σε περίπτωση που προκύψει κάποια διαφωνία, ωστόσο, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε εκ των προτέρων πού μπορεί να επιλυθεί και ποιοι νόμοι θα έχουν εφαρμογή.
Αν είστε καταναλωτής και ο συνήθης τόπος διαμονής σας είναι σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα εφαρμόζεται η νομοθεσία αυτού του κράτους μέλους σε κάθε αξίωση, βάση αγωγής ή διαφωνία που έχετε κατά του Mykerkyra, η οποία έχει προκύψει από ή σχετίζεται με τους παρόντες Όρους χρήσης ή τις Υπηρεσίες του Mykerkyra και θα μπορείτε να απευθύνεστε σε κάθε αρμόδιο δικαστήριο του εν λόγω κράτους μέλους που έχει δικαιοδοσία για την επίλυση της αξίωσής σας. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, συμφωνείτε ότι η αξίωση θα επιλύεται από αρμόδιο δικαστήριο της Ελληνικής Δημοκρατίας και ότι οι παρόντες Όροι χρήσης, αλλά και οποιαδήποτε αξίωση, θα διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τυχόν διατάξεις σχετικά με τη σύγκρουση νόμων.

5. Λοιπές διατάξεις

5.1. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις Υπηρεσίες μας, αυτομάτως αποδέχεστε τους όρους χρήσης, οι οποίοι θα αποτελέσουν μέρος της μεταξύ μας συμφωνίας.

5.2. Κάθε τροποποίηση ή παραίτηση από τους παρόντες Όρους χρήσης πρέπει να πραγματοποιείται εγγράφως και να φέρει την υπογραφή μας.

5.3. Δεν μπορείτε να μεταβιβάσετε σε τρίτους οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας που απορρέουν από τους παρόντες Όρους χρήσης, χωρίς τη συναίνεσή μας.

5.4. Οι παρόντες Όροι χρήσης δεν προβλέπουν την εκχώρηση δικαιωμάτων τρίτων δικαιούχων. Διατηρούμε το δικαίωμα εκούσιας εκχώρησης όλων των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών μας που απορρέουν από τους παρόντες Όρους χρήσης σε περίπτωση συγχώνευσης, εξαγοράς ή πώλησης των περιουσιακών μας στοιχείων, αυτοδικαίως ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

5.5. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να χρειαστεί να αλλάξουμε το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας σε ορισμένες περιπτώσεις (π.χ. αν διεκδικήσει κάποιος άλλος το συγκεκριμένο όνομα χρήστη και φανεί ότι το όνομα αυτό δεν σχετίζεται με το όνομα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας).

5.6. Εκτιμούμε πάντα τη γνώμη σας και τις προτάσεις που μπορεί να έχετε για τα Υπηρεσίες και τις υπηρεσίες μας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις προτάσεις χωρίς κανέναν περιορισμό και χωρίς καμία υποχρέωση αποζημίωσής σας. Επίσης, δεν φέρουμε καμία υποχρέωση ως προς την τήρηση της εμπιστευτικότητας αυτών των προτάσεων.

5.7. Επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων που δεν σας έχουμε εκχωρήσει ρητά.