Τα τελευταία χρόνια πολλά θέματα σχετικά με εμάς τις γυναίκες έχουν βγει στο προσκήνιο, όπως η απαιτητικότητα του προγράμματος μιας γυναίκας ως μητέρα, συζύγου, εργαζόμενης..

Τις γυναίκες λοιπόν, τίμησε με ένα μοναδικό τρόπο η επιτυχημένη επιχείρηση της Corfu Beer!

Η Corfu beer καινοτομεί και δημιουργεί μοναδικά προϊόντα. Με βάση τον χυμό του ροζ γκρέιπφρουτ δημιούργησε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό με περγαμόντο!

Η γεύση καταπληκτική και ευχάριστη, αλλά η έκπληξη της βραδιάς ήταν και το ότι το προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη, αλλά υψηλής ποιότητας γλυκαντικές ουσίες όπως η στεβια που συναντάμε σε πολλά νέα προϊόντα στις μέρες μας. Έτσι προϊόν αυτό αγκαλιάζει το ευρύτερο κοινό μη στερώντας την απόλαυση, σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή δεν τους επιτρέπεται να καταναλώσουν ζάχαρη.

Αρχικά μας δόθηκαν καπέλα και μπλουζάκια φυσικά στο χρώμα ροζ και μπήκαμε στο χώρο παραγωγής όπου λάβαμε όλες τις πληροφορίες της δημιουργίας του προϊόντος με πλήρη επεξήγηση από την Κορίνα Μανωλίδη, απόφοιτη του τμήματος Χημείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Χημική Ανάλυση και τον Έλεγχο Ποιότητας. Ύστερα οδηγηθήκαμε στο εργαστήριο όπου γίνεται η εμφιάλωση των μπουκαλιών. Εκεί συμμετείχαμε στη διαδικασία εμφιάλωσης και συσκεύασης του Pink Grapefruit Bergamot!! Έπειτα όλα ήταν έτοιμα για να μας υποδεχτούν στο χώρο όπου έγινε μια παρουσίαση του προϊόντος από τη Χρύσα Μπολέτση υπεύθυνη επικοινωνίας και μια από τις υποστηρίκτριες της όλης ιδέας του προϊόντος, που ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια πάντα εκεί να μας μιλά και άνοιξε τη τελική παρουσίαση.

Μιλώντας για το σκοπό του προϊόντος να έχει η γυναίκα ένα δικό της προϊόν χωρίς ζάχαρη χωρίς αλκοόλ, φυσικό και γευστικό για κάθε στιγμή της ημέρας, έδωσε τη σκυτάλη στον Κύριο Σπύρο Καλουδη, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Corfu Beer που πάντα πλαισιώνει κάθε κίνηση και πάντα υποστηρίζει νέες ιδέες.

Με υπερηφάνεια λοιπόν όλη η οικογένεια της Corfu beer μας παρουσίασε το νέο της μέλος που απευθύνεται κυρίως σε όλες εμάς τις γυναίκες…

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελείωναν εδώ καθώς το Pink Grapefruit Bergamot αποτελεί εξαιρετική βάση πολλών συνδυασμών κοκτέιλ.

Έτσι ο διακεκριμένος Barman Ανδρέας Κοντοστάνος, ετοίμασε μοναδικούς συνδυασμούς κοκτέιλ με το Pink Grapefruit Bergamot… άλλοτε κανέλα… και άλλοτε γεύσεις φρούτων. Ήταν όλα τους ιδιαίτερα και γευστικά αλλά, οι γεύσεις δε θα έμεναν εκεί μιας και η εκδήλωση είχε τον δικό της μπουφέ!! Όλοι μείναμε πλήρως ικανοποιημένοι… ενώ οι παρέες γυναικών έγιναν ένα, μιλώντας για το προϊόν και ανταλλάσσοντας απόψεις, καθ’ όλη τη διάρκεια των κοκτέιλ και του γεύματος από τα φαγητά που είχαν ετοιμαστεί για εμάς και μόνο!

Εμείς αυτό που εκλάβαμε είναι πως όντως το προϊόν αντιπροσωπεύει αυτό που είχε ως σκοπό. Τη γυναίκα!

Είναι ένα ευχάριστο, μοναδικό και εύγευστο προϊόν ενώ το μόνο που έχουμε ακόμα να αναμένουμε είναι το να το δοκιμάσουμε σε πολλούς ακόμη συνδυασμούς κοκτέιλ και ποτών.

Εσείς θέλετε να το δοκιμάσετε; Βρείτε τα πάντα για τη Corfu Beer και όλα της τα προϊόντα στο www.corfubeer.com

Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe