• Όλοι οι Προορισμοί
 • Όλες οι κατηγορίες Κεντρική Κέρκυρα Βόρεια Κέρκυρα Η πόλη της Κέρκυρας Νότια Κέρκυρα Διαπόντια Νησιά Παξοί - Αντίπαξοι Άλλοι Προορισμοί Χάρτης Προορισμών
 • Αξιοθέατα, Αγορά
 • Παραλίες, Φύση
 • Διαμονή, Digital Nomads, Τουριστικά Γραφεία
 • Αμάξια, Σκάφη, Ταχι, Μεταφορές
 • Events
 • Δραστηριότητες για Μεγάλους & Παιδιά
 • Φαγητό, Ποτό, Διασκέδαση
 • Γίνετε συνεργάτης μας

  Καταχωρείστε την επιχείρηση σας

  Μείνετε ενημερωμένοι

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Συναυλίες

  Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μπαντίνας της Φ.Ε. “Μάντζαρος” στις 26/12

  26

  Δεκ 2023
  Ώρα
  20:00
  Τοποθεσία
  Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας Δείτε στο Χάρτη

  Θα ακουστούν διαφορετικά μουσικά στυλ, που υπόσχονται να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

  ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ»). Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και ώρα 20:00μμ, η Μπαντίνα της «Φ.Ε. Μάντζαρος», υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού κ. Σπύρου Ρουβά, πραγματοποιεί, στο Δημοτικό Θέατρο, την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία της, παρουσιάζοντας και φέτος, ένα ωραίο πρόγραμμα, στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων.

  Θα ακουστούν διαφορετικά μουσικά στυλ, που υπόσχονται να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

  Σολίστ της βραδιάς θα είναι η Δέσποινα Μουρατίδη (σοπράνο), ο Κωνσταντίνος Χειρδάρης (βαρύτονος) και ο Γιάννης Μπαρζούκας (ηλ. Κιθάρα), ενώ με την Μπαντίνα της ΦΕΜ συμπράττει το «jazz trio», αποτελούμενο από τους Felix Ventouras (πιάνο), Γιάννη Κουτάγιαρ (κοντραμπάσσο) και Γιάννη Πατρίκιο (ντράμς).

  Στη συναυλία επίσης εμφανίζονται όπως πάντα ως σολίστ αρκετοί νεαροί μουσικοί της ΦΕΜ.

  Φέτος, έργα για σόλο όργανο ή σύνολο οργάνων και μπάντα παίζουν οι: Ελίζα Χειμαριού (τρομπέτα), Κική Κετίκογλου (τρομπέτα), Μάξιμος Σούκερας (ξυλόφωνο), Εύα Ζερνιώτη, Αναστασία Κουλούρη, Ραφαέλλα Μπαλάσκα, Ειρήνη Μακαντάνη Χριστίνα Λιτσαρδοπούλου, Κορνηλία Ρουβά, Μάριος Ρουβάς, Τζωρτζίνα Σπύρου, Αλίκη Σουρβίνου, Ιωάννα Τράνακα και Έλενα Τσιμπούλη (φλάουτο).

  Στη συναυλία συμμετέχει και η Ομάδα Παραστατικών Τεχνών “Qualia Performimg Arts”, σε διδασκαλία Ελίνας Βλάντη.

  Η συγκεκριμένη συναυλία θεωρείται, χρόνια τώρα, ως ένα από τα σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα της περιόδου των Χριστουγέννων, γι’ αυτό καλούμε το κοινό να την απολαύσει για ακόμα μια χρονιά.

  Το συμβολικό αντίτιμο της εισόδου είναι 9€ για την πλατεία και 7€ για τον εξώστη, ενώ εισιτήρια θα προπωλούνται στο κτήριο της Φιλαρμονικής (οδός Φιλαρμονικής αρ. 23) καθημερινά (πλην Σαββάτου απόγευμα και Κυριακής) και ώρες 10:00πμ – 12:00μμ και 18:00μμ – 20:00μμ (παραμονή Χριστουγέννων και ανήμερα Χριστούγεννα 10:00πμ – 12:00μμ), καθώς και στο Δημοτικό θέατρο 2 ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας.

  Πληροφορίες στο τηλ. 697 6835014.

  Share

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Subscribe
  Διαφήμιση

  Σχόλια

  Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή