Εκθέσεις & Δρώμενα

EXPO CORFU 2022

Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

EXPO CORFU 2020 mykerkyra.com

19

Μαρ 2022

Εώς

21 Μαρ 2022
Τοποθεσία
Νέο Λιμάνι Κέρκυρας Δείτε στο Χάρτη

Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

Στις 19 – 20 – 21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού, πρόκειται να διεξαχθεί η EXPO CORFU – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός με διοργανωτή την ExantasGreece www.exantasgreece.com, η οποία είχε αναβληθεί λόγω Covid–19.

Η Expo Corfu 2022 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός  τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, του Επιμελητηρίου Κερκύρας και της Ένωσης Ξενοδόχων  Κέρκυρας.

Στην EXPO CORFU 2022 συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων-Ποτών, Επαγγελματικού & Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού. Απευθύνεται στους επιχειρηματίες της εστίασης, των τουριστικών καταλυμάτων, των ξενοδοχείων, των super/mini markets  στο νησί της Κέρκυρας, των Παξών  και της ευρύτερης περιοχής.

Στη διάρκεια λειτουργίας της EXPO CORFU 2022 θα πραγματοποιηθεί  γευσιγνωσία προϊόντων από τις εταιρίες που συμμετέχουν, καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι: 10.00-21.00, ενώ θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19 που θα ισχύουν το διάστημα διεξαγωγής της EXPO CORFU 2022.

Στόχος της EXPO CORFU 2022 είναι η ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών και η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, το οποίο αποτελεί και κύριο μέλημα της Exantasgreece.

Στο σημείο αυτό, ως Exantasgreece, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και φορείς που στήριξαν και στηρίζουν την EXPO CORFU όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, ώστε παρά την αρχική αναβολή της να είμαστε σε θέση σήμερα να αναγγείλουμε τη  διεξαγωγή της  στις 19, 20, 21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO CORFU 2022, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Exantasgreece στα παρακάτω στοιχεία :

Σπυριδούλα Ασωνίτου

EXPO CORFU 2022

email: info@exantasgreece.com
www.exantasgreece.com

Share

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe
Διαφήμιση

Σχόλια

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή