• Όλοι οι Προορισμοί
 • Όλες οι κατηγορίες Κεντρική Κέρκυρα Βόρεια Κέρκυρα Η πόλη της Κέρκυρας Νότια Κέρκυρα Διαπόντια Νησιά Παξοί - Αντίπαξοι Άλλοι Προορισμοί Χάρτης Προορισμών
 • Αξιοθέατα, Αγορά
 • Παραλίες, Φύση
 • Διαμονή, Digital Nomads, Τουριστικά Γραφεία
 • Αμάξια, Σκάφη, Ταχι, Μεταφορές
 • Events
 • Δραστηριότητες για Μεγάλους & Παιδιά
 • Φαγητό, Ποτό, Διασκέδαση
 • Γίνετε συνεργάτης μας

  Καταχωρείστε την επιχείρηση σας

  Μείνετε ενημερωμένοι

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  EXPO CORFU 2024

  2

  Μαρ 2024

  Εώς

  4 Μαρ 2024
  Τοποθεσία
  Νέο Λιμάνι Κέρκυρας Δείτε στο Χάρτη

  EXPO CORFU 2024
  Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

  Στις 2 – 3 – 4 Μαρτίου 2024 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, στον Επιβατικό Σταθμό Εξωτερικού, πρόκειται να διεξαχθεί η EXPO 2024 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός με διοργανωτή την Exantas Greece ( https://www.exantasgreece.com/2024/01/11/expo-corfu-2024/ ).

  Μετά τη μεγάλη επιτυχία της EXPO CORFU 2022, η οποία φιλοξένησε 60 επιχειρήσεις από την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, τη Κρήτη και άλλες περιοχές της Ελλάδας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 3.500 επισκεπτών, η Expo Corfu 2024 είναι πλέον η αναγνωρισμένη συνάντηση των Επαγγελματιών του Τουρισμού και της Εστίασης για το Νησί της Κέρκυρας, των Διαποντίων Νήσων, των Παξών και της ευρύτερης περιοχής.

  Η EXPO CORFU 2024 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κερκύρας, της Ένωσης Ξενοδόχων  Κέρκυρας και έχει την στήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας.

  Στην EXPO CORFU 2024 συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων-Ποτών, Επαγγελματικού & Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού .

  Στη διάρκεια λειτουργίας της EXPO CORFU 2024 θα πραγματοποιηθεί  γευσιγνωσία προϊόντων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας και από τις εταιρίες που συμμετέχουν, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις/σεμινάρια, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

  Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας 10.00-21.00.

  Στόχος της EXPO CORFU 2024 είναι η περεταίρω ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών  και η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, τα οποία αποτελούν και κύριο μέλημα της Exantas Greece.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO CORFU 2024 και πληροφορίες συμμετοχής , παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Exantas Greece στα παρακάτω στοιχεία :

  email: info@exantasgreece.com
  www.exantasgreece.com

  Τηλέφωνα: 6932362875 & 6937077682
  Facebook: EXPO CORFU
  Instagram: expo_corfu

  Share

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Subscribe
  Διαφήμιση

  Σχετικά Events

  Σχόλια

  Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή