Ένα αναδιαμορφωμένο κτήριο που διατηρεί και αναδεικνύει όλα τα στα στοιχεία που είχαν τα παλιά αρχοντικά της Κέρκυρας.

Οι πετρόχιστοι τοίχοι έχουν διατηρηθεί, ενώ έχουν επιλεχθεί πολυτελή στοιχεία για τη διακόσμησή του αλλά και έπιπλα τα οποία προέρχονται από Κερκυραϊκές συλλογές δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τοπική αγορά.

Το τσέλο που θα συναντήσετε στο χώρο υποδοχής των επισκεπτών αποτελεί ένα από τα λιγοστά στο νησί και έχει επιλεχθεί από τους δημιουργούς του Acanthus ως σύμβολο εκτίμησης προς την μουσική παράδοση του νησιού.

Το Acanthus Blue Hotel βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά μερικά μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης και το αεροδρόμιο, η όμορφη αυτή γειτονιά συχνά χαρακτηρίζεται από τους επισκέπτες ως μια “όαση ηρεμίας” έναντι της πολλές φορές πολύβουής πόλης της Κέρκυρας.

Το άλσος της Γαρίτσας κάνει τη διαδρομή προς το ξενοδοχείο ιδιαίτερα ευχάριστη και είναι ιδανική για τους λάτρεις των περιπάτων και όλων όσων αθλούνται, για το πρωινό τους τρέξιμο.

Το ξεκίνημα της ημέρας σας στο Acanthus Blue Hotel γίνεται μοναδικό.

Τα μεγάλα παράθυρα των δωματίων, χαρακτηριστικό των παλαιών αρχοντικών του νησιού, επιτρέπουν άφθονο φως να μπαίνει στο χώρο, γεμίζοντας με αισιοδοξία την κάθε σας μέρα.

Η κομψότητα των δωμάτιων του ξενοδοχείου, οι chic λεπτομέρειες και η έμφαση στην άνεση και την χαλάρωση σας, συνοδεύεται με τα δυνατότητα για εξατομικευμένες και μοναδικές παροχές ανά δωμάτιο.

Ο προσεγμένος εξωτερικός χώρος θα σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας ενώ ενδείκνυται για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα, το σνακ αλλά και το πρωινό ή το δείπνο σας.

Μέρος της φιλοσοφίας των δημιουργών του Acanthus Blue Hotel είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας ώστε να διασφαλίζοντας ότι η διαμονή σας θα συνοδεύεται από ευχάριστές αναμνήσεις.

Επιλέξτε το Acanthus Blue Hotel και κάντε την διαμονή σας στο νησί της Κέρκυρας μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Acanthus Blue Boutique Hotel Corfu

acanthusblue.com

Διεύθυνση:  3η πάροδος Μητροπολίτου Αθανασίου 13, Γαρίτσα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων : +30 2661 0 44059

Email: info@acanthusblue.com

Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe