Στο κέντρο της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας, στο Καμπιέλο με τα χαρακτηριστικά καντούνια της παλαιάς πόλης βρίσκεται το κτήριο του Casa Verde.

Το Casa Verde είναι μια πλήρως ανακαινισμένη κατοικία του 19ου αιώνα με επιμελώς διατηρημένα στοιχεία που φέρουν την αίγλη της τότε εποχής προσαρμοσμένα στο σήμερα.

Η εξαιρετική τοποθεσία του Casa Verde είναι ιδανική για να περιηγηθεί και να φωτογραφίσει κανείς τα στενά, γραφικά καντούνια της συνοικίας Καμπιέλο.

Οι εικόνες του ιστορικού κέντρου της παλαιάς πόλης μοιάζουν με ολοζώντανο καρτ ποστάλ , ενώ τα καφέ και τα εστιατόρια με Ιταλικές επιρροές και Κερκυραϊκά στοιχεία κάνουν την πόλη της Κέρκυρας ιδιαίτερα αγαπητή στους επισκέπτες της.

Στους τρείς ορόφους του Casa Verde υπάρχουν 4 ανεξάρτητα, άνετα διαμερίσματα.

Οι επισκέπτες έχουν την επιλογή ενοικίασης των διαμερισμάτων είτε ξεχωριστά, είτε στο σύνολο τους ενοικιάζοντας ολόκληρη την κατοικία η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα.

Πηγή έμπνευσης της ονομασίας των διαμερισμάτων του Casa Verde αποτελούν ιδιαίτερα είδη λουλουδιών, ενώ ευδιάκριτα είναι και τα στοιχεία ρομαντισμού και αρχοντιάς ταυτόσημα με την αρχιτεκτονική και την φινέτσα της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας και της παράδοσης του νησιού.

Azalea studio

Violetta studio

Dahlia studio

Ortensia studio

Το Casa Verde αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές, ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικό ταξίδι καθώς προσφέρει πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και δυνατότητα για επιπρόσθετες παροχές που μπορεί να χρειαστεί ο επισκέπτης.

Οι υπεύθυνοι του Casa Verde είναι στη διάθεση σας για να σας εξασφαλίσουν μια θετική, άνετη και ξεκούραστη εμπειρία αντάξια των προσδοκιών σας .

Casa Verde Άγιου Νικολάου 2, Καμπιέλο 49 100 Παλιά Πόλη Κέρκυρας

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2109886886 / 6944377823

casa-verde-corfu.com

Email: info@casa-verde.com

Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe