Κατηφορίζοντας από το λιθόστρωτο δρομάκι θα βρείτε το Corfu Sailing Club Restaurant, φωλιασμένο στο πρώτο λιμάνι της Κέρκυρας, στο Μανδράκι όπως το ονομάζουν.

Εκεί οδηγείστε σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στο χρόνο όπου οι γεύσεις και η θάλασσα δένουν αρμονικά με την ιστορία του μέρους και σας υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία.

Η ιδέα της δημιουργίας του εστιατορίου ξεκίνησε από το 2004, όπου επιλέχθηκαν εκλεκτές πρώτες ύλες  με στοιχεία της Μεσογειακής κουζίνας, το φρέσκο ψάρι, καθώς και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τον Ελληνικό και ξένο αμπελώνα, για να δημιουργηθούν πιάτα απολαυστικά σε κάθε τους μπουκιά που θα είχαν την ικανότητα να δημιουργούν στον επισκέπτη του εστιατορίου, εικόνες και γεύσεις που θα επιθυμεί να απολαύσει ξανά και ξανά.

Για να οδηγηθείτε στο εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου διανύετε μια σύντομη, όμορφη διαδρομή εντός του Παλαιού Φρουρίου, εναλλακτικά το mini bus του εστιατορίου σας περιμένει στην πύλη του φρουρίου για να σας μεταφέρει από και προς το εστιατόριο από τις 12.30-16.00 και 20.00-00.30 καθημερινά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας (+30) 26610 38763

Κινητό (+30) 6932 107971

Email corfusailingclub@yahoo.gr

Συνεργάτες
Επιμέλεια Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Φωτογραφικό Υλικό: Corfu Sailing Club Restaurant
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe