• Όλοι οι Προορισμοί
 • Όλες οι κατηγορίες Κεντρική Κέρκυρα Βόρεια Κέρκυρα Η πόλη της Κέρκυρας Νότια Κέρκυρα Διαπόντια Νησιά Παξοί - Αντίπαξοι Άλλοι Προορισμοί Χάρτης Προορισμών
 • Αξιοθέατα, Αγορά
 • Παραλίες, Φύση
 • Διαμονή, Digital Nomads, Τουριστικά Γραφεία
 • Αμάξια, Σκάφη, Ταχι, Μεταφορές
 • Events
 • Δραστηριότητες για Μεγάλους & Παιδιά
 • Φαγητό, Ποτό, Διασκέδαση
 • Γίνετε συνεργάτης μας

  Καταχωρείστε την επιχείρηση σας

  Μείνετε ενημερωμένοι

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Δραστηριότητες

  Αίτηση συμμετοχής εθελοντών 2023 | TEDxIonianUniversity

  18

  Οκτ 2023
  Τοποθεσία

  Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε ως εθελοντές στο τέταρτο TEDxIonianUniversity event, μία ημερίδα που θα διεξαχθεί στις 11 Νοεμβρίου 2023 10:00-20:00 στην Ιόνιο Ακαδημία με θέμα “The Secrets of Time” (Χρόνος).

  Η ομάδα εθελοντών θα αρχίσει να δραστηριοποιείται από τις 17 Οκτωβρίου, με την πρώτη της συνάντηση όπου θα δωθούν όλες οι πληροφορίες και δεσμευμένες ημερομηνίες που θα δουλέψει η ομάδα. Στη δεύτερη συνάντηση στις 18 Οκτωβρίου θα καθορίσουμε τους ρόλους και τα καθήκοντα της ομάδας.* **

  *Το μέρος της συνάντησης θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη των συμμετεχόντων μέσω email.

  **Οι δεσμευμένες ημερομηνίες αφορούν διάστημα περίπου 3-4 εβδομάδων συγκεκριμένες ημέρες έπειτα από συνεννόηση.

  Φέτος στο TEDx θα έχουμε καλεσμένους 10 ομιλητές, 3 performances, 1 παρουσιαστή, 1 έκθεση και πολλά διαδραστικά workshops με περίπου 380 θεατές.

  Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το TEDx, πρόκειται για μία παγκόσμια εκδήλωση όπου καταξιωμένοι ομιλητές μοιράζονται τις μοναδικές τους ιδέες και εμπειρίες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Οι εκδηλώσεις TEDx είναι ανεξάρτητα οργανωμένες πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην εξάπλωση της αποστολής του TED “Ideas Worth Spreading” (Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν). Με εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως και σχεδόν 3000 TEDx ετησίως, οι εκδηλώσεις TEDx έχουν ισχυρό αντίκτυπο στο κοινό και δημιουργούν θετικές αλλαγές.

  Στο φετινό TEDxIonianUniversity θα εξετάσουμε τις δυνατότητες που κρύβει ο χρόνος μέσα από τους κλάδους του επιστητού, όπως του καλλιτεχνικού, του ευ ζην, του marketing, του ακαδημαϊκού, της δημοσιογραφίας και του mentoring.

  Με τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση αυτή:
  ● Θα γνωρίσετε πώς λειτουργούν οι εκδηλώσεις TEDx παγκοσμίως οργανωτικά και διεκπαιρεωτικά.
  ● Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνδεθείτε με επαγγελματίες, καθηγητές, φοιτητές και συμμετέχοντες από διάφορους τομείς, διευρύνοντας το δίκτυό σας.
  ● Θα αναπτύξετε τις προσωπικές σας δεξιότητες, όπως η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων-κρίσεων και η σωστή διαχείριση του χρόνου.
  ● Θα συνεργαστείτε ομαδικά σε ένα δεμένο σύνολο και θα συμπράξετε με τα μέλη της οργανωτικής ομάδας.
  ● Θα αποκτήσετε μία μοναδική εμπειρία η οποία θα σας δώσει τα εφόδια για μία μελλοντική συμμετοχή σας σε παρόμοιους θεσμούς.
  ● Θα γίνετε μέρος μιας κοινότητας με την οποία θα ανταλλάξετε ιδέες, λύσεις και θα μοιραστείτε κοινές εμπειρίες.

  Δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/Vp7DSTXXUbDceiBp8

  Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2023, ώστε να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να επιλέξουμε τα κατάλληλα άτομα που θα πλαισιώσουν την ομάδα.

  Ελάτε να ενωθούμε ως μια δυναμική ομάδα εθελοντών και να δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία στο TEDxIonianUniversity. Κάντε την αίτησή σας τώρα και ενωθείτε με εμάς σε αυτό τον δεμένο πανεπιστημιακό οργανισμό!

  Περισσότερες πληροφορίες για το TEDxIonianUniversity στο https://tedxionianuniversity.com/ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του.

  Για οποιαδήποτε επικοινωνία επικοινωνήστε στο mail info@tedxionianuniversity.com με τα μέλη της ομάδας:
  Γεωργία Στράτη | Curator – Program Manager of TEDxIonianUniversity και
  Μαργαρίτα Μαραγκού | Volunteers Director – Experience Manager

  Share

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Subscribe
  Διαφήμιση

  Σχετικά Events

  Σχόλια

  Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή