• Όλοι οι Προορισμοί
 • Όλες οι κατηγορίες Κεντρική Κέρκυρα Βόρεια Κέρκυρα Η πόλη της Κέρκυρας Νότια Κέρκυρα Διαπόντια Νησιά Παξοί - Αντίπαξοι Άλλοι Προορισμοί Χάρτης Προορισμών
 • Αξιοθέατα, Αγορά
 • Παραλίες, Φύση
 • Διαμονή, Digital Nomads, Τουριστικά Γραφεία
 • Αμάξια, Σκάφη, Ταχι, Μεταφορές
 • Events
 • Δραστηριότητες για Μεγάλους & Παιδιά
 • Φαγητό, Ποτό, Διασκέδαση
 • Γίνετε συνεργάτης μας

  Καταχωρείστε την επιχείρηση σας

  Μείνετε ενημερωμένοι

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Δραστηριότητες

  Ομιλία «Θεωρία Χορδών», 13/09/2023

  Θεωρία Χορδών

  6

  Σεπ 2023

  Εώς

  13 Σεπ 2023
  Τοποθεσία
  Mon Repos Δείτε στο Χάρτη

  Από 7/9/2023 άρχισαν οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο Workshop on Tensions in Cosmology, με διάρκεια από 6 έως 13 Σεπτεμβρίου 2023, στα πλαίσια του Δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Θετικών Επιστημών και Εφαρμογών (επιστημονικές –επιστημονικής επιμόρφωσης – διεύρυνση πολιτιστικού πλαισίου). Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο συνεδριακό κέντρο του Mon Repos όσον αφορά το κύριο επιστημονικό πρόγραμμα.

  Πρόκειται για συνδιοργάνωση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην οποία θα συνεργαστούν μια σειρά από κορυφαία, κυρίως Ευρωπαϊκά , Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα, ενώ αναμένεται η συμμετοχή των τοπικών φορέων, του Ιουνίου Πανεπιστήμιου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας και της Εταιρίας Κερκυραϊκών Σπουδών. Για λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://physics.ntua.gr/corfu2023

  Την Παρασκευή 8/9/2023 στις 21.00 έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της Παλαιόπολης συναυλία του Φιλαρμονικού Συλλόγου Σκριπερού.

  Επιπλέον έχουν προγραμματιστεί και οι δύο πρώτες ομιλίες για το Ευρύ Κοινό όπου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών στο Μουσείο Σολωμού Κέρκυρας (Θεοδώρου Μακρή 2 και Κώστα Δαφνή, πρώην πάροδος Αρσενίου, Μουράγια, είσοδος από Θ. Μακρή).   Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 μ.μ. από τον κ. Μάνο Σαριδάκη, Δρ. Σωματιδιακής Κοσμολογίας, κύριο ερευνητή στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, με θέμα: “Πρόσφατες εξελίξεις στην Κοσμολογία – Το τηλεσκόπιο James Webb”.   Η δεύτερη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 μ.μ. από τον κ. Ιωάννη Φλωράκη, Επίκουρο Καθηγητή του Τομέα Θεωρητικής Φυσικής, Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα: “Θεωρία Χορδών: Πορεία προς το απειροστά μικρό”.

  Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Θετικών Επιστημών και Εφαρμογών (ΕΙΘΕ)  https://eisa.institute

  Share

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Subscribe
  Διαφήμιση

  Σχόλια

  Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή