• Όλοι οι Προορισμοί
 • Όλες οι κατηγορίες Κεντρική Κέρκυρα Βόρεια Κέρκυρα Η πόλη της Κέρκυρας Νότια Κέρκυρα Διαπόντια Νησιά Παξοί - Αντίπαξοι Άλλοι Προορισμοί Χάρτης Προορισμών
 • Αξιοθέατα, Αγορά
 • Παραλίες, Φύση
 • Διαμονή, Digital Nomads, Τουριστικά Γραφεία
 • Αμάξια, Σκάφη, Ταχι, Μεταφορές
 • Events
 • Δραστηριότητες για Μεγάλους & Παιδιά
 • Φαγητό, Ποτό, Διασκέδαση
 • Γίνετε συνεργάτης μας

  Καταχωρείστε την επιχείρηση σας

  Μείνετε ενημερωμένοι

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Συναυλίες

  Συναυλία Ευανθίας Ρεμπούτσικα και Φιλαρμονικής Γαστουρίου στο Δημοτικό Θέατρο, 31/03/2024

  31

  Μαρ 2024
  Ώρα
  20:30
  Τοποθεσία
  Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας Δείτε στο Χάρτη
  Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Φιλαρμονική Γαστουρίου Κέρκυρας Ομόνοια γιορτάζουν τα 126 χρόνια από την ίδρυσή της
  Στις 31 Μαρτίου 2024, ώρα 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, η διεθνούς φήμης συνθέτρια-βιολονίστα Ευανθία Ρεμπούτσικα πλαισιωμένη από 65 μουσικούς της ιστορικής Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας ΟΜΟΝΟΙΑ θα γιορτάσουν τα 126 χρόνια από την ίδρυση της τελευταίας.
  Η δημοφιλής δημιουργός, έχοντας στη διαχρονική παρουσία της μια ιδιαίτερα καταξιωμένη και πολυβραβευμένη διαδρομή, συμπράττει μετά την περσινή sold out παράσταση με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πλαισιώνεται τόσο από το γυναικείο όσο και από το αντρικό τμήμα της Χορωδίας Κέρκυρας που θα ερμηνεύσουν πολλά κομμάτια της δισκογραφίας της.
  Σε επιλεγμένα σημεία του προγράμματος θα εμφανιστούν οι σχολικές χορωδίες του Μουσικού Γυμνασίου Κέρκυρας, του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας και η χορωδία «Τα Χαμόγελα του Μον Ρεπό».
  Η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα παρουσιάσει τόσο τις σπουδαίες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές της συνθέσεις («Πολίτικη Κουζίνα», «Αίθουσα του Θρόνου» κ.ά) όσο και τις μεγάλες δισκογραφικές τις επιτυχίες που έχουν ερμηνευτεί από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, το Γιάννη Κότσιρα, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου κ.ά.
  Η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιηθεί μόνο με προσκλήσεις που η διάθεσή τους θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 8 Μαρτίου από τα καταστήματα «Κορνίζα» στην Πλατεία Γιωργάκη και SPEEDEX COURIER στις Κουλίνες.
  Την παράσταση θα διευθύνει ο αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης, την προετοιμασία της Χορωδίας Κέρκυρας έχει αναλάβει η μαέστρος της Δήμητρα Καλογεροπούλου, τη διδασκαλία της χορωδίας του Μουσικού Γυμνασίου Κέρκυρας έχει αναλάβει η καθηγήτρια Έλλη Καρύδη, «Τα χαμόγελα του Μον Ρεπό» η Αγάθη Κόσκινα και του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας ο Νίκος Δημητρόπουλος που έχει και την επιμέλεια όλης της
  εκδήλωσης, στην οποία θα πάρουν μέρος συνολικά 264 μουσικοί και χορωδοί.
  Σημειωτεόν ότι η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο έργο και την προσφορά του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» υπέρ του οποίου θα διατεθεί μέρος των εσόδων..
  Share

  Newsletter

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

  Subscribe
  Διαφήμιση

  Σχόλια

  Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή