Παραλία Κανόνι Κασσιόπης

Μεγάλα ιδιόμορφα βράχια που έχουν καταφέρει να φιλοξενούν αμέτρητες ομπρέλες και ξαπλώστρες , ένα ιδιαίτερο θέαμα και αυτό λόγο του ότι είναι λεία η επιφάνεια τους.

Η βουτιά σας στα καταγάλανα νερά της παραλίας Κανόνι, θα είναι εκτός από αναζωογονητική , και ότι ακριβώς θα χρειαστείτε για να πάρετε ενέργεια για την έξοδο σας από τη παραλία καθώς είτε θα χρειαστεί να περάσετε από τα βραχάκια στο αριστερό κομμάτι της είτε από το βατό μονοπάτι της γειτονικής παραλίας Μπαταρία.

Παραλία Μπαταριά Κασσιόπης

Γαλαζοπράσινα νερά ξαπλώστρες, ομπρέλες και φιλόξενη αμμουδιά πλάι στα μοναδικά ιδιαίτερα βράχια και τη θέα της βλάστησης τριγύρω σας, με αυτά τα «όπλα» υπόσχεται αυτή η παραλία να σας μαγέψει.

Για να φτάσετε στην παραλία Μπαταρία Κασσιόπης, θα περάσετε από το δρόμο που εκτείνεται στα βόρεια του λιμανιού αν και σίγουρα όλοι οι ντόπιοι θα ξέρουν να σας καθοδηγήσουν και να σας παροτρύνουν να εξερευνήσετε και τις γειτονικές της παραλίες.

Παραλία Καλαμιώνας Κασσιόπης

Βραβευμένη με Γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα πεντακάθαρα νερά της, με ένα υπέροχο συνδυασμό βότσαλου και άμμου και με πιο εύκολη πρόσβαση σε σχέση με τις άλλες παραλίες, δικαιωματικά αυτή είναι η κεντρικότερη παραλία της περιοχής.

Στη παραλία Καλαμιώνας Κασσιόπης θα βρείτε και τη βάση της σχολής δυτών για οργανωμένες καταδύσεις στον πλούσιο βυθό της, ενώ κατά μήκος της υπάρχει πληθώρα επιλογών σε καφετέριες και μια ταβέρνα για να γευματίσετε.

Παραλία Ημερολιάς Κασσιόπης

Χωρίς καμία οργάνωση δίπλα από την παραλία Καλαμιώνας στο δρόμο για τη περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας μετά την Κασσιόπη βρίσκεται η όμορφη αυτή παραλία.

Ήσυχη και φιλόξενη για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με πληθώρα ενοικιαζόμενων καταλυμάτων που παρέχουν απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα.

Παραλία Πιπίτου Κασσιόπης

Κάτω από το βορειοδυτική πλευρά του Κάστρου Κασσιόπης υπάρχει μια μαγευτική παραλία με κρυστάλλινα νερά και βραχώδη πλάγιες.

Τα νερά εδώ είναι τόσο καθαρά και διάφανα που μπορείτε να δείτε το βυθό ακόμα και από ψηλά. Η παραλία Πιπίτου Κασσιόπης είναι πλήρως οργανωμένη και για να φτάσετε στο σημείο θα ακολουθήσετε το μονοπάτι που περνά από μια μικρή βραχώδη πλαγιά.

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Φωτογραφικό Υλικό: shutterstock
Φωτογραφικό Υλικό: Θωμάς Κατσαρός
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe