Σε έναν όρμο χωρισμένο από πέτρινες πλαγιές που χάνονται μέσα σε τιρκουάζ νερά και γυαλιστερά άσπρα βότσαλα κρύβεται η παραλία Μπαταρία.

Βρίσκεται στο βορειότερο τμήμα της περιοχής της Κασσιόπης και αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της. Η θέση της ακριβώς κάτω από τον δρόμο δεν σας στερεί το δικαίωμα να απολαύσετε την ηρεμία σας σε μια παραλία με αναλλοίωτη φυσική ομορφιά η οποία προσφέρει επίσης ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Βορειοανατολικής Κέρκυρας.

Μπαταρία, σμαραγδένια νερά

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της παραλίας τα πάντα πεντακάθαρα νερά της και η αντίθεση του σμαραγδένιου χρώματος τους με τους καφετί λείους βράχους που βουτούν σε αυτά.

Η έκταση της δεν είναι μεγάλη, διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση αλλά πολλοί λουόμενοι στρώνουν επίσης τις πετσέτες στους στα φιλόξενα βραχάκια στις άκρες της. Αποτελεί επίσης αγαπημένη στάση για βουτιές από επισκέπτες γειτονικών περιοχών μέσω θαλάσσης.

Αν περάσετε τα βραχάκια στο αριστερό μέρος της παραλίας θα φτάσετε σε ακόμα μια εντυπωσιακή παραλία της περιοχής, την παραλία Κανόνι Κασσιόπης, η οποία διαθέτει μόνο μεγάλα λεία βράχια, στα οποία είναι επίσης απλωμένες δεκάδες ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Άντα Κυριαζή
Φωτογραφικό Υλικό: Shutterstock
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe