Τα έντονα χρώματα, οι εκρηκτικές γεύσεις και η μουσική μας οδηγούν σε ένα ταξίδι στο Μεξικό λίγα μόνο βήματα μακριά μας, στο νησί της Κέρκυρας.

Είτε επιλέξετε το La Tabernita Mexicana στον Άγιο Γόρδιο τους θερινούς μήνες, είτε το La Tabernita Mexiacana που βρίσκεται κοντά στο Νέο Φρούριο Κέρκυρας κατά την περιήγηση σας στη παλιά πόλη, είναι σίγουρο πως θα είναι μια εμπειρία που θα ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις σας.

Αν αναζητάτε μια διαφυγή από τα συνηθισμένα, δεν έχετε παρά να εξερευνήσετε και να δοκιμάσετε τις διαφορετικές γεύσεις των πιο νόστιμων και χαρακτηριστικών πιάτων της Μεξικανικής κουζίνας που θα βρείτε στον κατάλογο του La tabernita mexicana.

Τα κοκτέιλ αλλά και η αγαπημένη sangria είναι προτάσεις που αγαπούν όσοι το επισκέπτονται συχνά και σίγουρα θα γίνουν οι δικές σας αγαπημένες.

Ο εξωτερικός χώρος με τον πανέμορφο κήπο, σας μεταφέρει την αίσθηση πως βρίσκεστε στην ωραιότερη γειτονία της πόλης, με θέα τα τείχη του φρουρίου, ένα μοναδικό, ειδυλλιακό θέαμα καθώς βραδιάζει.

Αλλά και τους χειμερινούς μήνες το La tabernita mexicana είναι η καλύτερη πρόταση για φαγητό και ποτό.

Όπως τα μπαχαρικά στο φαγητό, έτσι και οι βραδιές στο La tabernita mexican θα σας βάλουν σε ρυθμό, και με τα spicy και chilli φαγητά υπόσχονται να παρέχουν μια ολοκληρωμένη αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

Καθηµερινά ανοιχτό 18:00-02:00
Στην είσοδο του Νέου Φρουρίου, Σολωµού 31, Tηλ. 26610 42328 

και στον Άγιο Γόρδιο, Τηλ. 26610 53901

Website : latabernita.gr
FB: La Tabernita Mexicana

Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe