Τα παραθαλάσσια διαμερίσματα «Manessis Apartments» βρίσκονται στο λιμάνι της Κασσιόπης και διαθέτουν μοναδική θέα στο βυζαντινό κάστρο, τα βουνά της ηπειρωτικής χώρας και στο γραφικό λιμανάκι της περιοχής. Πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα με κήπο και μπαλκόνι για 2-5 άτομα, σε κοντινή απόσταση από παραλίες, καταστήματα και εστιατόρια.

Τα «Manessis Apartments» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από τη δεκαετία του ’80, η οποία ανακαινίστηκε πρόσφατα.

Τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα, άνετα και γεμάτα φως. Οι μπαλκονόπορτες οδηγούν σε επιπλωμένη βεράντα/μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες, δίνοντάς σας την επιλογή να μαγειρέψετε εφόσον το προτιμάτε.

Υπάρχουν κρεβάτια μονά και διπλά. Τα διαμερίσματα του ισογείου είναι κατάλληλα διαμορφωμένα και για την διευκόλυνση ατόμων με αναπηρία. Διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης που μοιράζεται μεταξύ ιδιοκτητών και επισκεπτών. Είναι επίσης δυνατό να παρκάρετε στο χώρο που βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα.

Η ιδιοκτήτρια είναι η Λία. Μετά από χρόνια ταξιδιού, επέστρεψε πρόσφατα στο νησί, για να βοηθήσει την μητέρα της Diana με καταγωγή από την Ιρλανδία έτσι ώστε να διαχειριστεί τα διαμερίσματα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 00306934045379

E-mail: lia@manessis.com

“Αυτό είναι το σπίτι μας, το οποίο αγαπάμε και θέλουμε οι επισκέπτες μας να έχουν έναν άνετο και ευχάριστο χρόνο. Οι γονείς μου φροντίζουν τον κήπο και είμαστε όλοι ευτυχείς να σας βοηθήσουμε να κάνετε κράτηση ταξί, να σας καθοδηγήσουμε ή να σας συμβουλεύσουμε για το τι πρέπει να κάνετε στο νησί”.
Συνεργάτες
Επιμέλεια Κειμένου: Άντα Κυριαζή
Φωτογραφικό Υλικό: https://www.facebook.com/manessisapartments/?ref=page_internal
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe