Στην καρδιά ενός από τους πιο γνωστούς πεζόδρομους της Κέρκυρας, βρίσκεται η Μοσκέρα. Ένα μοναδικό café – bistro το οποίο συνδυάζει την παράδοση με το μοντέρνο, δημιουργώντας μία μοναδική αισθητική.

Στη Μοσκέρα, μπορείτε να απολαύσετε παρέα με τον καφέ σας, μοναδικές επιλογές πρωινού που συνδυάζουν την ελληνική παράδοση με την ευρωπαϊκή γαστρονομία. Από το γιαούρτι με κερκυραϊκό μέλι και καρύδια, σε αλμυρά pancakes με τοπικά και ελληνικά αλλαντικά.

Για τις μεσημεριανές ώρες μπορείτε να επιλέξετε από μια πλούσια ποικιλία μεζέδων που προσφέρει η Μοσκέρα, όπως το σπετζοφάι, φτιαγμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή με μελιτζάνες και χωριάτικο λουκάνικο ή ταλαγάνι συνοδευόμενο με την ιδιαίτερη μαρμελάδα ντομάτα. Τους πεντανόστιμους αυτούς μεζέδες μπορείτε να συνδυάσετε με μία πλούσια ποικιλία ελληνικών μπυρών, από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία μέχρι μία κάβα διαλεγμένων μπυρών, με μοναδικές παλέτες και γεύσεις, πάντα από την Ελλάδα. Πέρα από την ιδιαίτερη ποικιλία σε ζύθους, μπορείτε να επιλέξετε να δοκιμάσετε θεσσαλικό τσίπουρο, ρακόμελο ή και κρασί.

Για τις πιο ιδιαίτερες μέρες ή αν απλά λαχταράτε ένα ποτήρι κρασί σε ένα όμορφο περιβάλλον, στη Μοσκέρα μπορείτε να βρείτε μία πλούσια κάβα ελληνικών κρασιών, με το πιο αξιοσημείωτο να είναι το Αμυνταίον, ένα ροζέ αφρώδη οίνο, Demi Sec, που έρχεται με μία μοναδική παλέτα, εμπνευσμένη από την ελληνική φύση. Το κρασί σας μπορείτε να συνδυάσετε με μία ποικιλία αλλαντικών, από ελληνικά και τοπικά προϊόντα, με μία πίτσα ή με την πεντανόστιμη καπνιστή μπριζόλα.

Τέλος, στην Μοσκέρα μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από τοπικά προϊόντα αλλά και από άλλα προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Από φρέσκα ζυμαρικά, μαρμελάδες, κερκυραϊκό μέλι, έως και διαλεγμένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα.

Η Μοσκέρα αποτελεί την τέλεια επιλογή για μια ήρεμη και γεμάτη γεύση έξοδο, όπου θα απολαύσετε ελληνικά πιάτα, με ελληνικά προϊόντα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Μοσκέρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2661 181475

Social Media

Instagram https://www.instagram.com/moskera.cfu/

Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100087920239645

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Γιάννης Γιασλακιώτης
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe