Με αίγλη άλλης εποχής ανάμεσα σε ενετικά κτήρια και πλακόστρωτα καντούνια, οδηγούμαστε σε ένα σημείο – ταξίδι στο χρόνο που κατορθώνει να μας δημιουργήσει εικόνες ονειρεμένες.

Σαν να προσμένεις πως οι ευγενείς του τότε, οι έχοντες το δικαίωμα στην «περατζάδα» του Λιστον, θα γευματίσουν εκεί, πλάι σου, στο διπλανό τραπέζι.

Η ιστορία του μαγαζιού μας οδηγεί πίσω στο 1932 όπου η αγάπη για την Κερκυραϊκή κουζίνα πήρε μορφή σε κάθε πιάτο και παρέμεινε αναλλοίωτη σε ένα εστιατόριο σημείο αναφοράς, που στεγάζεται σε ένα από τα κεντρικότερα περάσματα που θα περπατήσει κανείς στο νησί της Κέρκυρας.
Τον εσωτερικό χώρο κοσμούν υδατογραφίες του κερκυραίου ζωγράφου Θ. Κένταρχου γεμάτες από την χαρακτηριστική ομορφιά των ξεχωριστών τοπίων που συναντά κανείς στη Κέρκυρα.

Ξεχωρίσαμε από το μενού του Rex Restaurant

Η αυθεντική Κερκυραϊκή κουζίνα στα καλύτερα της. 

Μπορεί οι ονομασίες σοφρίτο, παστιτσάδα και μπουρδέτο να μην σας προϊδεάζουν για τις γεύσεις που θα απολαύσετε, όμως επάξια ξεχωρίζουν για τις πλούσιες μερίδες τους και σίγουρα θα σας κάνουν να τα εντάξετε στα δικά σας αγαπημένα πιάτα, έναντι των παραδοσιακών συνταγών που θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα.

Δυο ακόμη Κερκυραϊκά στοιχεία που θα σας εντυπωσιάσουν είναι το νούμπουλο και το κουμ κουάτ τα οποία συντροφεύουν και εμπλουτίζουν σαλάτες και πιάτα που θα δοκιμάσετε μόνο στο εστιατόριο Ρεξ.

Το Rex restaurant αποτελεί ένα από τα must see μέρη του γαστρονομικού χάρτη της Κέρκυρας.

Μην παραλείψετε να εμπιστευτείτε την πρόταση του σεφ και να απολαύσετε όσα έχει να σας προτείνει.
Θα το βρείτε στην Καποδιστρίου 66 ενώ την κράτηση σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο rexrestaurant.gr και τηλεφωνικά στο 26610 39649.

Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe