Η ιστορία του Thomas’s place

Πριν από πολλά χρόνια υπήρχε ένα παραδοσιακό σπίτι στο Καλάμι της Κέρκυρας.

Η ιδιοκτήτρια του, η Βασιλική ποτέ δεν θα πίστευε ότι χρόνια αργότερα ο ανιψιός της θα δημιουργούσε κάτι για να τιμήσει την οικογένεια! Το σπίτι της χτίστηκε πριν από το 1900, η περιοχή υπήρξε πάντα ένα αξιοθέατο για πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Καθώς ο ανιψιός της μεγάλωνε, τα παιδικά του όνειρα για τη δημιουργία ενός χώρου που θα απολάμβανε ο κόσμος τα αγαπημένα του παραδοσιακά πιάτα με θέα τη θάλασσα, επρόκειτο να γίνουν πραγματικότητα.

Η αγάπη του για την Κέρκυρα και το Καλάμι ήταν τα βασικά συστατικά που χρειάστηκε για να του δώσουν ώθηση να εργαστεί για πολλές ώρες, μέρα και νύχτα για να χτίσει την ταβέρνα. Η ταβέρνα άνοιξε το 1985 με την επωνυμία ” Pepe’s Tavern ” όνομα ενός μέλους της οικογένειας που είχε πεθάνει και είχε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων.

Χρόνο με το χρόνο, η ταβέρνα ήταν πάντα ευλογημένη με πιστούς πελάτες που ένιωθαν πάντα  τη ζεστή φιλοξενία και επέστρεφαν κάθε χρόνο για βρεθούν ξανά εκεί.

Σήμερα, η ταβέρνα συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών της Κέρκυρας, σαν το στολίδι της περιοχής Καλάμι και έχει αλλάξει το όνομά της από το “Pepe’s” στο ” Thomas’s Place”.

Η οικογένεια συνεχίζει να διευθύνει την επιχείρηση με σεβασμό στους πελάτες και την ιστορία του μαγαζιού που διατηρεί τον ίδιο στόχο και όνειρο για τη πιο όμορφη παραδοσιακή ταβέρνα δίπλα στο κύμα.

Το Thomas’s Place είναι ένας προορισμός για όλους όσους αγαπούν την παράδοση και την ηρεμία, καθώς και την ελληνική και τοπική κουζίνα με θέα τη θάλασσα, με ολόφρεσκα θαλασσινά και φιλική εξυπηρέτηση.

Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe