Το Μπαρμπάτι είναι ένας μικρός θησαυρός από τον κατηφορικό δρόμο κάτω από το βουνό του Παντοκράτορα με βοτσαλάκι και κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά, που βαθαίνουν σχετικά γρήγορα σε σχέση με άλλες παραλίες του νησιού.

Οι χρωματισμοί που παίρνουν τα νερά θα σας καταπλήξουν, με την βλάστηση να χαρίζει κάτι από το πράσινο της αλλά και τα χρώματα του βουνού να μπλέκονται με το μπλε του ουρανού.

Δραστηριότητες, παροχές και καταλύματα

Μπαρμπάτι, οργανωμένη παραλία

Το Μπαρμπάτι είναι μια κατά κύριο λόγο οργανωμένη περιοχή με καφέ και εστιατόρια ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς των γεύσεων, με πλήθος εστιατορίων, ταβερνάκια και μαγαζιά που μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας με μια εκπληκτική πανοραμική θέα να απλώνεται μπροστά σας.

Στη παράλια Μπαρμπάτι έχετε και τη δυνατότητα να κάνετε τα αγαπημένα σας θαλάσσια σπορ και να νοικιάσετε σκάφος.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλά καταλύματα για να μείνετε που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των επισκεπτών και όλα τους έχουν μαγευτική θέα μιας και είναι χτισμένα κοντά στην παραλία.

Αποκτήστε τώρα τον δίγλωσσο ταξιδιωτικό οδηγό “Northeastern Corfu” και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μαγευτική περιοχή της Βορειοανατολικής Κέρκυρας. Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου δεν είναι μόνο να ενημερώσει τους επισκέπτες για την περιοχή, αλλά κυρίως για να τους ωθήσει στην εξερεύνηση του τοπίου και της ιστορίας που καθόρισε την πολιτιστική τους ταυτότητα, τα έθιμα και τις παραδόσεις τους. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες, ήθη, έθιμα και μύθοι των περιοχών θα σας ταξιδέψουν στη βορειοανατολική Κέρκυρα με έναν πρωτόγνωρο τρόπο!

Βρείτε αυτό και άλλα βιβλία για το νησί και όχι μόνο στο https://mykerkyrashop.com/.

Πάρτε την Κέρκυρα μαζί σας!

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Φωτογραφικό Υλικό: Έντυ Κασταμονίτης
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe