Στο In Action Health Studio θα βρείτε τον πιο πλήρη και οργανωμένο χώρο γυμναστηρίου, πισίνα, κέντρο αισθητικής, solarium, αίθουσα pilates reformer, γήπεδο ping pong και δύο γήπεδα squash τα οποία βοηθούν την μυϊκή σας αντοχή και δύναμη, ενώ μπορείτε να χάσετε έως 1.000 θερμίδες με μία ώρα άσκησης! 

Στους άνετους και λειτουργικούς χώρους του In Action Health Studio θα βρείτε αναλυτικά τα εξής:

Γυμναστήριο 

Όλα όσα χρειάζεστε για την εκγύμναση σας, αλτήρες και εξειδικευμένα μηχανήματα εκγύμνασης διαφορετικών μυϊκών ομάδων είναι στη διάθεση σας. Καταρτισμένοι γυμναστές θα λύσουν κάθε απορία σας και θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σας απαιτήσεις και μπορεί να οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

Ομαδικά προγράμματα 

Βρείτε εξειδικευμένα προγράμματα υπό την επίβλεψη ειδικευμένων γυμναστών που ενημερώνονται διαρκώς για νέες μεθόδους και είναι πάντα εκεί για να απαντήσουν στις απορίες σας.

Αναλυτικότερα:

Hips in Action

Το απόλυτο πρόγραμμα εκγύμνασης γλουτών και μηρών σε συνδυασμό με μοναδικές χορογραφίες. Μια πρωτοποριακή δομή 40 λεπτών θα ενεργοποιήσει τους γλουτούς με κινήσεις απο κάθε δυνατή γωνία. Αφεθείτε στους βραζιλιάνικους και ισπανικούς ρυθμούς.

Γνωρίστε το πρόγραμμα New Body, το ιδανικό πρόγραμμα εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος που στοχεύει στη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυική ενδυνάμωση και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Kangoo Jumps

Το Kangoo είναι ένα είδος αερόβιας γυμναστικής που συνδυάζει χορό και μουσική σε ένα δυναμικό workout, μειώνει την κυτταρίτιδα εώς και 60%, μειώνει τους πόνους, βελτιώνει την φυσική κατάσταση, ενδυναμώνει όλους του μυες του σώματος, απορροφά 80% των κραδασμών.

Yoga Visyasa

Η Yoga με βάση τα Yoga Sutras του Patanjali, αποτελείται από 8 μονοπάτια. Στις πρακτικές μας θα γνωρίσουμε το 3ο οπου είναι η φυσική πρακτική και το 4ο οπου ειναι η αναπνοή. Στη μια ώρα και ένα τέταρτο πρακτικής της Vinyasa-Hatha Yoga. Η Vinyasa είναι μια μορφή συνεχόμενης ροής στην οποία μετακινούμαστε από τη μια θέση στην άλλη με οδηγό την αναπνοή, σε σχέση με τη Hatha Yoga οπου είναι η στατική προσέγγιση στις θέσεις και η παραμονή σε αυτές.

Cross Training

Κυκλική προπόνηση με συνδυασμό ασκήσεων διαφορετικών μυϊκών ομάδων. 50 λεπτά έντονου προγράμματος που βοηθούν στην ενδυνάμωση του σώματος και στην συντήρηση της φυσικής κατάστασης.

Body Pump

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης μυϊκού συστήματος με ασκησιολόγιο κυκλικής προπόνησης. Έμφαση δίνεται στη σταθεροποίηση και κινητικότητα του κορμού. Τέλος, ένα δεκάλεπτο Hiit πρόγραμμα θα βελτιώσει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα.

Pilates

Κλασικό μάθημα Pilates με ασκήσεις που δίνουν έμφαση στην ολόπλευρη ενδυνάμωση του κορμού και τών άκρων. Ενδείκνυται για όλους τους ασκούμενους ανεξαρτήτως ηλικίας, με ιδιαίτερη έμφαση στον συντονισμό της ακριβούς εκτέλεσης της άσκησης με την εφαρμογή της κατάλληλης αναπνοής.

Γήπεδα Squash & Ping-Pong

Ασκηθείτε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Στο δεύτερο τμήμα του In Action Health Studio θα βρείτε δύο μεγάλα Γήπεδα Squash και ένα τραπέζι του PING-PONG καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τα δύο αυτά αθλήματα που παρέχεται από το γυμναστήριο!

Το Squash είναι ένα ακόμη ενδιαφέρον και διασκεδαστικό άθλημα που παίζεται σε ένα δωμάτιο με ξύλινο πάτωμα και γυάλινους τοίχους. Για να συμμετάσχετε δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε εμπειρία ενώ τα οφέλη του για το σώμα και τη ψυχολογία σας θα είναι εμφανή άμεσα από τη πρώτη κιόλας δοκιμή. Ελάτε να το ανακαλύψετε!

Πισίνα

Κολυμπήστε και αθληθείτε στη φωτιζόμενη πισίνα ή απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο υδρομασάζ του In Action Health Studio.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιούνται τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 ετών και πάνω, υπό την επίβλεψη ειδικά καταρτισμένου γυμναστή.

Ο χώρος είναι πάντα πλαισιωμένος από επαγγελματίες οι οποίοι έχουν φροντίσει ώστε να τηρούνται όλοι οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής και συντήρησης όλων των παροχών.

Pilates Reformer 

Ένα μοναδικό μηχάνημα εκγύμνασης που βελτιώνει τη μυϊκή σας αντοχή και υγεία άμεσα. 

Ζήστε την εμπειρία του Pilate Reformer, πάντα με την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένου γυμναστή.

Κέντρο ομορφιάς 

Ένας κόσμος περιποίησης και επαγγελματικής φροντίδα είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί.

Έμπειρες αισθητικοί αναλαμβάνουν να σας φροντίσουν χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνικές ομορφιάς προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Solarium

Ιδανική επιλογή για όλους εσάς που επιθυμείτε όψη σταρένιας επιδερμίδας, όλο το χρόνο χωρίς τη σπατάλη χρόνου στην έκθεση του ηλίου. Εξετάστε τις επιλογές που σας παρέχονται στο χώρο μας για τεχνητές μεθόδους μαυρίσματος, όπως το Solarium.

Ενισχύστε τη διάθεση σας και την υγεία του προσώπου και του σώματος σας χρησιμοποιώντας εποικοδομητικά κάθε λεπτό της ημέρας, εντάσσοντας στη ζωή σας το In Action Health Studio! 

Χαρίστε στον εαυτό σας μόνο το καλύτερο! 

Βρείτε το In Action στη περιοχή Αλυκές Ποταμού.

Ανοιχτό καθημερινά από τις 8:30 εως 22:30

& Σάββατο 12:00 – 20:00

Επικοινωνήστε με το κέντρο στο τηλέφωνο 26610 80900 ή στο E-mail ​​info@inactioncorfu.com.

Αλληλεπιδράστε μαζί τους στο προφίλ τους σε Facebook In action healthstudio και Instagram inaction_healthstudio

 

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Marilia Makri
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe