Αν μπορούσε κανείς να σχεδιάσει την αμμουδερή παραλία των ονείρων του, ίσως να έμοιαζε κάπως έτσι.

Η παραλία Παραμόνας έχει όλα όσα ονειρεύεστε και μερικές ακόμη λεπτομέρειες που θα αγαπήσετε.

Όπως όλες σχεδόν οι κοντινές παραλίες της περιοχής χαρακτηρίζεται από ρηχά νερά κάτι που τις καθιστά ιδανικές για παιδιά, όμως συχνά έχει κύματα και φαίνεται να βαθαίνει απότομα από ένα σημείο και μετά.

Η παραλία Παραμόνας είναι άρρητα συνδεδεμένη με τον οικισμό Σκάλα, οι ντόπιοι συχνά ονομάζουν τη διαδρομή προς τη παραλία ως “Σκάλα”.

Δραστηριότητες και παροχές

Στη παραλία του Παραμόνα δε θα βρείτε θαλάσσια σπορ αλλά μπορεότε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να επιλέξετε εάν επιθυμεί ξαπλώστρα και ομπρέλα. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης θαλάσσιου ποδήλατου ή μικρού σκάφους για τις θαλάσσιες βόλτες σας.

Εστίαση

Ιδανική είναι και η θέα της παραλίας από τα ταβερνάκια που θα βρείτε εκεί, τα οποία προσφέρουν παραδοσιακά πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε.

Προτάσεις και επιλογές

Σε κοντινή απόσταση διαμέσου ενός παράκτιου δρόμου η παραλία του Παραμόνα συνδέεται με το χωριό Πεντάτι και τον γραφικό οικισμό του Αγίου Ματθαίου που βρίσκεται σε απόσταση 3χλμ και  αξίζει να τον περπατήσετε και να τον εξερευνήσετε.

Φεύγοντας μη ξεχάσετε να απαθανατίσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα γεμίζοντας το φωτογραφικό σας άλμπουμ με όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Συνεργάτες
Φωτογραφικό Υλικό: Shutterstock
Φωτογραφικό Υλικό: Villa Romantic booking.com
Επιμέλεια Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe