Από τις 7 μ.μ., ωραίες μουσικές, πολύχρωμα cocktails και αληθινή ατμόσφαιρα καλοκαιριού, μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Πρωταγωνιστής η θέα αλλά και η πλατεία του θρυλικού Πέλεκα.

Όπως γνωρίζουν οι ντόπιοι αλλά και οι ξένοι fans της Κέρκυρας, ο Πέλεκας δεν είναι άλλο ένα χωριό της Κέρκυρας, είναι προορισμός!

Το προνομιούχο αυτό χωριό, με τη φανταστική θέα, έχει γνωρίσει αξέχαστες μέρες και νύχτες καλοκαιριού, πολύ ωραίο κόσμο, και άφθονη ξεγνοιασιά!

Αυτήν την ατμόσφαιρα της αυθεντικής καλοκαιρινής χαράς συναντούν σήμερα στο Aera Sky Bar οι θαμώνες από όλον τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους γίνονται φανατικοί! Η ζωντάνια της πλατείας, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, τα εμπνευσμένα ποτά και το άρωμα καλοκαιριού, όλα μαζί, δημιουργούν τα πιο ονειρεμένα βράδια!

Μετά την παραλία, παρέες που σκορπούν χαμόγελα και άρωμα αντηλιακού, ανεβαίνουν στον Πέλεκα για τη θέα από το Aera Sky bar.

Μόλις πέσει το μαγικό πέπλο της νύχτας, ρομαντικά ζευγάρια κάθε ηλικίας και μεγάλες παρέες φθάνουν εδώ για να απολαύσουν τη  λάμψη του φεγγαριού και των αστεριών. Κι όταν έχει πανσέληνο, η πλατεία γεμίζει και κανείς δε θέλει να φύγει από αυτήν τη μαγεία.

Τα συχνά events, 4-5 κάθε εβδομάδα με διάφορα είδη μουσικής και ελληνική μουσική κάθε Πέμπτη, κάνουν τη διασκέδαση ακόμα πιο μεγάλη, κάποιες φορές κανονικό πάρτι!

Δείτε το πρόγραμμα του Aera Sky Bar στο Facebook και το Instagram και διαλέξτε τη βραδιά σας!

Το Aera Sky Bar είναι το μέρος που προσφέρει τα ελληνικά καλοκαιρινά βράδια που όλοι αποζητούμε, από όποιο μέρος  του κόσμου κι αν ερχόμαστε. Αληθινά, αυθεντικά, καλοκαιρινά!

Από τις 7 μ.μ. καθημερινά.

Aera Sky Bar

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 472 3404

E-mail: gavlonitis21@gmail.com

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Αλίκη Κατσαρού
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe