Αν είστε οπαδοί της ψιλής άμμου και του ρηχού νερού αλλά και της ηρεμίας στη θάλασσα, η παραλία Γιαλισκάρι αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για εσάς.

Μικρή σε μέγεθος αλλά με μεγάλο πλάτος, απάνεμη, με πράσινο που φτάνει μέχρι την ακτή.

Το εξωτικό τοπίο της παραλίας Γιαλισκάρι με τα πεύκα που φτάνουν ως την ακτή και τα τιρκουάζ νερά δημιουργούν μια μοναδική και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Κατεβαίνοντας στην παραλία, στα δεξιά σας υπάρχει οργάνωση με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ στα αριστερά η ακτή είναι πιο βραχώδης. Υπάρχει η δυνατότητα επίσης να νοικιάσετε κανό και θαλάσσια ποδήλατα έτσι ώστε να εξερευνήσετε τις διπλανές πανέμορφες ακτές. Επίσης, υπάρχουν δύο ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας μετά από μια γεμάτη ημέρα στη θάλασσα!

Το Γιαλισκάρι είναι δίπλα στην παραλία Κοντογιαλός και ακολουθείτε το δρόμο από το χωριό Σιναράδες. Απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας.

Μοναδική επιλογή λοιπόν αν θέλετε να χαλαρώσετε και να κάνετε το μπάνιο σας χωρίς φασαρία και συνωστισμό με θέα στο άπλετο γαλάζιο και τους άγριους βράχους που εξέχουν στη μέση του πελάγους.

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Άντα Κυριαζή
Φωτογραφικό Υλικό: Shutterstock
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe