Το Dolce café στους Λάκωνες αποτελεί αδιαμφισβήτητα σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της πανοραμικής θέας και των αυθεντικών χειροποίητων γλυκών.

Καθημερινά παράγουν στο εργαστήριό τους ολόφρεσκο παγωτό φτιαγμένο με αγνά υλικά και τα μυστικά της τεχνοτροπίας και της δημιουργίας μοναδικών γεύσεων που διατηρούν στο εργαστήριο του Dolce για χρόνια προσφέροντας ένα αναλλοίωτο γευστικό αποτέλεσμα.

Ονειρεμένο σπιτικό παγωτό, ονειρεμένες στιγμές!

Διασχίζοντας τους ανηφορικούς δρόμους της περιοχής και φθάνοντας στο γραφικό πανέμορφο χωριό Λάκωνες συναντάτε το Dolce café.

Ένα υπέροχο μέρος για να θαυμάστε απρόσκοπτα την πανοραμική θέα  όλης της περιοχής με το έντονο μπλε στοιχείο της θάλασσας και το πράσινο της φύσης που πλαισιώνει το νησί της Κέρκυρας απ’ άκρη ως άκρη.

Στο χώρο, που εκτείνεται σε δύο επίπεδα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σημείο που σας αρέσει περισσότερο.

Τραβήξτε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του καλοκαιριού σας στο υπερυψωμένο μπαλκόνι του Dolce café ή χαλαρώστε στον ισόγειο χώρο που παρέχει σκιά και περιβάλλεται από γυάλινους τοίχους για να θαυμάσετε τη θέα.

Δοκιμάστε παραδοσιακά Κερκυραϊκά και ελληνικά γλυκά, γλυκά ταψιού, πάστες και γλυκίσματα που συνδυάζονται άψογα με το παγωτό Dolce.

Τα δροσιστικά μιλκσέικ, το σουφλέ σοκολάτας και οι βάφλες με παγωτό ανήκουν στις εξίσου πολυαγαπημένες επιλογές των επισκεπτών του Dolce café.

Η μέρα σας ξεκινά με καφέ και γλυκίσματα και ολοκληρώνεται με ποικίλες αλμυρές επιλογές που θα βρείτε στο μενού του, παρέα με το αγαπημένο σας ρόφημα, το κρασί ή την φρέσκια Κερκυραϊκή μπύρα.

Το Dolce café με το οργανωμένο catering του αναλαμβάνει τις γλυκές και αλμυρές γεύσεις που θα πλαισιώσουν την κάθε σας εκδήλωση. Εορτασμοί, παρουσιάσεις, γάμος, βάπτιση και πολλά αλλά σημαντικά events ξεχωρίζουν γευστικά καθώς ετοιμάζεται προσαρμοσμένο μενού σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα  ζητούμενα των πελατών!

FB :Doolcelakones

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976443607  | 2663049278

Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe