Στις υπέροχες αμμουδιές της Νότιας Κέρκυρας και περνώντας μέσα από το χωριό Περιβόλι συναντά κανείς την παραλία Σάντα Μπάρμπαρα η οποία αποτελεί μαζί με την δημοφιλή παραλία Μαραθιάς, τη φυσική συνέχεια του Αγίου Γεωργίου.

Ο Μαραθιάς καταλαμβάνει το βορειότερο τμήμα ενώ η παραλία Σάντα Μπάρμπαρα το νότιο, χωρίς να έχουν οροθετηθεί ακριβώς τα σύνορα τους.

Την παραλία Σάντα Μπάρμπαρα θα την συναντήσετε στις παλιές ταμπέλες και ως Μάλτα η Μάρτα.

Η παραλία Σάντα Μπάρμπαρα είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε όλων των ηλικιών τους επισκέπτες, με την απέραντη αμμουδιά να μοιάζει παιχνίδι στα μικρά παιδιά αλλά και τον άργιλο, σε ορισμένα σημεία της παραλίας, να προκαλεί το ενδιαφέρον των λουόμενων που δοκιμάζουν τις ιδιότητες του και τους χρωματισμούς πάνω στο δέρμα τους.

Η παραλία Santa Barbara είναι πλήρως οργαν0μένη σε αρκετό μέρος της με ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Εστιατόρια και ταβέρνες βρίσκονται ακριβώς πάνω από τη παραλία με τον δρόμο να στενεύει απότομα, γεγονός που καθιστά πιο σωστή επιλογή το να σταθμεύσετε το όχημα σας λίγο πιο μακριά για να αποφύγετε τον πιθανό συνωστισμό τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει πολύ κόσμος.

Στην παραλία Santa Barbara μπορείτε επίσης να βρείτε θαλάσσιες δραστηριότητες που οργανώνονται, όπως snorkeling και καταδύσεις.

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Φωτογραφικό Υλικό: Έντυ Κασταμονίτης
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe