Ένα από τα πιο τουριστικά ανεπτυγμένα χωριά της βορειοανατολικής Κέρκυρας είναι ο Ύψος.

Με τον παραλιακό δρόμο με τα φοινικόδεντρα, θα μπορούσε κανείς να το συνδέσει με άλλους εξωτικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Οι παροχές του πολλές και ποικίλες, από θαλάσσια σπορ μέχρι ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ ανοιχτά όλη την ημέρα για τους επισκέπτες της περιοχής.

ο Ύψος ως προορισμός διασκέδασης

Από νωρίς το βράδυ η εικόνα του Ύψου αλλάζει, πλήθος νεαρού κυρίως κόσμου, συρρέει στα μπαρ και κλαμπ που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου και η διασκέδαση κρατάει ως και νωρίς το πρωί.

Με τον παραλιακό δρόμο με τα φοινικόδεντρα, θα μπορούσε κανείς να το συνδέσει με άλλους εξωτικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Η παραλία Ύψου

Η παραλία του Ύψου είναι ιδιαίτερα γνωστή για όλες τις ηλικίες, μιας και τα καθαρά νερά της βαθαίνουν αργά και την καθιστούν μια πολύ καλή επιλογή και για οικογένειες.

Κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα μικρά βότσαλα με κάποια σημεία άμμου και στο ένα χιλιόμετρο μήκος που καλύπτει θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε και παροχές στα οργανωμένα σημεία της αλλά και δραστηριότητες όπως θαλάσσια σποτ και ενοικίαση σκαφών κοντά στο λιμανάκι του Ύψου.

Συνεργάτες
Επιμέλεια Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Φωτογραφικό Υλικό: Έντυ Κασταμονίτης
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe