Με την Contessa Adventures, από την Contessa Yachting σας δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσετε τις διακοπές σας στην Κέρκυρα με μοναδικές εμπειρίες που προκύπτουν από τις δραστηριότητες που προσφέρει η Contessa σε θάλασσα, γη και αέρα!

Jet Ski

Η Contessa Adventures σας δίνει την μοναδική ικανότητα να εμπλουτίσετε τις κρουαζιέρες σας με μοναδικές δραστηριότητες, κάνοντας ‘τες κάθε άλλο, παρά ανιαρές. Και τι καλύτερο από μία βόλτα με Jet Ski, στα καταγάλανα νερά του Ιονίου κατά την διάρκεια της βόλτας σας, για να ανέβει η αδρεναλίνη στα ύψη. Τα yacht της Contessa είναι διαμορφωμένα ώστε να φέρουν ένα Jet Ski σε κάθε βόλτα, για να σας παρέχουν την δυνατότητα να εξυψώσετε την εμπειρία σας σε άλλα επίπεδα, ανά πάσα στιγμή!

Water Ski

Ένα βήμα μετά το Jet Ski για μια πιο φυσική και έντονη δραστηριότητα είναι το Water Ski. Τα yacht της Contessa φροντίζουν πάντα να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της βόλτας να έχετε την δυνατότητα να ζήσετε σαν να πρωταγωνιστείτε σε μια ταινία δράσης. Το προσωπικό της Contessa Adventures φροντίζει κάθε τέτοια στιγμή να είναι μοναδική, με απόλυτη ασφάλεια. Το μόνο ερώτημα που μένει να ερωτηθεί είναι το εξής: εσείς είστε έτοιμοι για την απόλυτη εμπειρία;

Glamping

Η Contessa σας δίνει την δυνατότητα να ξεκουραστείτε σε μοναδικές τοποθεσίες, να έρθετε πιο κοντά με την φύση και να ανακαλύψετε καινούργιες εμπειρίες. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και όλες τις ανέσεις, διανυκτερεύστε σε αποκλειστικά σημεία, επιλεγμένα από την ομάδα της Contessa.

Scuba Diving

Το Ιόνιο, πέρα από τα όμορφα τοπία που προσφέρει πάνω από τον αφρό της θάλασσας, κρύβει στα βάθη του ένα πλούσιο και μαγευτικό κόσμο, έτοιμο για εξερεύνηση. Η Contessa έχει φροντίσει να εξοπλίσει τα yacht της με καταδυτικό εξοπλισμό ώστε να εξερευνήσετε τον υποθαλάσσιο βιότοπο του Ιονίου. Η δραστηριότητα αυτή συνίσταται να συνδυαστεί με μια κρουαζιέρα σε Παξούς, Αντιπαξούς και στις φημισμένες για την υποθαλάσσια ομορφιά τους Γαλάζιες Σπηλιές.

Wake Board

Αν θέλετε περισσότερη αδρεναλίνη και μια γεύση από το πώς είναι να πετάς, τότε το Wake Boarding είναι καλύτερη επιλογή για εσάς. «Χτυπήστε» έως και 35 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ αναπηδάτε από κύμα σε κύμα. Ξανά, η Contessa φροντίζει να έχει πάντα έτοιμο τον εξοπλισμό, εφόσον το επιθυμείτε για να απογειώσετε (κυριολεκτικά) την εμπειρία σας!

Paragliding

Και αν η θάλασσα δεν είναι του γούστου σας, τότε η Contessa Adventures έχει φροντίσει να προσφέρει την μοναδική εμπειρία του paragliding (παρά πέντε). Απογειωθείτε με την ομάδα της Contessa Αdventures από τον Πέλεκα, πετάξτε πάνω από τον Κοντογυαλό και το Γυαλισκάρι και ρουφήξτε όλη την ομορφιά της Κέρκυρας σε μία υψηλών κυβικών εμπειρία.

Μην ξεχάσετε να κλείσετε κρουαζιέρα της επιλογής σας εδώ, για να συνδυάσετε με αυτή την αγαπημένη σας δραστηριότητα από την Contessa Adventures.

Contessa Yachting

Στοιχεία επικοινωνίας:

https://contessayachting.com

info@contessayachting.com

Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 6972 339 235

https://www.instagram.com/contessa_yachting/

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Ιωάννης Γιασλακιώτης
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe