Αν θέλετε να εξερευνήσετε την απαράμιλλη άγρια ομορφιά του νησιού δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τις ακτές της Βορειοδυτικής Κέρκυρας και συγκεκριμένα τις παραλίες ανάμεσα στους Λιαπάδες και την Παλαιοκαστρίτσα.

Εκεί κρύβεται μία από τις πιο όμορφες και απομονωμένες παραλίες του νησιού το Στελάρι.

Απολαύστε μια πανέμορφη διαδρομή με βάρκα ατενίζοντας μικρούς γαλαζοπράσινους κόλπους με κατάφυτο περίγυρο και ανακαλύψτε μία μία τις πιο αγνές και άσπιλες παραλίες του νησιού.

Έτσι και στο Στελάρι η πρόσβαση γίνεται αποκλειστικά με βάρκα και μία επιλογή είναι να πάρετε boat taxi ή να νοικιάσετε μία βάρκα από την κεντρική παραλία των Λιαπάδων.

Η παραλία είναι απομονωμένη και παρθένα αλλά τα τελευταία χρόνια διαθέτει και ξαπλώστρες και ομπρέλες καθώς και Cantina Boat με σνακ ποτά. Παρόλα αυτά καλό είναι να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι καθώς δεν έχει καθόλου σκιερά μέρη.

Άγρια βράχια καταλήγουν σε μια πανέμορφη βοτσαλωτή παραλία με πεντακάθαρα γυάλινα και δροσερά νερά.

Το Στελάρι όπως και οι υπόλοιπες τριγύρω παραλίες αντικατοπτρίζουν την απόλυτη χαλάρωση και αποτελούν ιδανική επιλογή για ζευγαράκια και λάτρεις της άγριας ομορφιάς του φυσικού τοπίου που έχει να προσφέρει η Κέρκυρα.

 

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Άντα Κυριαζή
Φωτογραφικό Υλικό: Σπυρίδων Τσιλιμπάρης
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe